Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az izzadságot ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az izzadságot ki iktatni?

Figyelt kérdés
találkozok egy lánnyal és sajnos nagyon izzadós vagyok fölleg ebben a melegben.Hiába használok stiftet vagy dezodort nem vagy alig használ és mindenhól nem csak a hónalj nál. Szoktam látni h más emberek nem izzadnak annyira mi a titkuk?? ti tudtok tanascsot adni??

2013. aug. 9. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet, természetes folyamat
2013. aug. 9. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez adottság kérdése szerintem, barátomról is mindig ömlik a víz... valami légkondis helyet keress a találkához.:)
2013. aug. 9. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez majd mérsékelődik amikor felnősz,én is anno úgy izadtam mint hogy ha ruhástúl fürödtem meg valahol..
2013. aug. 9. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:

HA nem ér stressz, hő, sem semmi egyéb, akkor nem izzadhatsz.

De amíg igyekszik a tested fenn tartani benned az egyensúlyt addig nem lehet elkerülni.

2013. aug. 9. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Semmi műszálas ruhát ne vegyél fel.

próbálj pamutot ami felszívja az izzadságot.

2013. aug. 9. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ilyenkor még a lovak is izzadnak, mint a ló. Ne igyál egy kortyot se, nem fogsz izzadni, de rohadt szomjas leszel.
2013. aug. 9. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
solutio antisudorica hónaljra:)
2013. aug. 9. 22:57
 8/12 anonim válasza:
Rexonával meg mosdással:)
2013. aug. 9. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
fehéret vegyél fel, azon nem látszik. egyébként a hintőpor is jó, ha pl bekened vele a hátad, nem fog izzadni (bár ebben a melegben....)
2013. aug. 9. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem izzadok, bár pont hasonló kérdést tettem fel :) Annyit tehetsz, hogy légkondis helyen találkoztok a napokban, mást nem nagyon. Vagy strandon :)
2013. aug. 10. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!