Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elojáték kozben hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elojáték kozben hogyan tudnám megvaditani a barátomat? Valami ujjat szeretnék be iktatni.

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
NEM UJJ HANEM ÚJ, A KU*** ÉLETBE, MINDENKI EKKORA TIRPÁK? LEHET LEPONTOZNI
2009. nov. 18. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"ujjat" szeretnél? ujjazd meg. Imádom a helyesírási hibákat. Kenj magadra tejszínhabot vagy testzselét és nyalasd le vele.
2009. nov. 18. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

attól függ h eddig mivel próbálkoztál, mert mi mondhatunk tanácsokat ha már "kipróbáltad" és nem sikerült :/

nem teljesen egyértelmű a kérdés...

2009. nov. 18. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,én is egyből ezt vettem észre.Sajnos ez van,manapság már biztos nem divat helyesen írni.De lehet,hogy valóban ujjat akart írni,esetleg a prosztatamasszázst szeretné kipróbálni.
2009. nov. 18. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

vmi ujjat szeretnél beiktatni ánuszába?

most meg szépen a kezed, és mehet a menet :D :P

2009. nov. 18. 20:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkitol... véletlenul félre nyomtam... tudom nagyon jol hogy hogyan kell irni helyesen az ,,ujat,,
2009. nov. 18. 20:30
 7/10 Andrewka ***** válasza:
100%

B@zdmeg!

Kiírod h félrenyomtad és leírod ismét helytelenül.

Inkább a helyesírási szótárt forgasd ne a barátod farkát.

2009. nov. 18. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
20:42 - én is ezen röhögtem, hogy most meg az ékezet maradt le :D
2009. nov. 18. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd neki mindig, hogy ujjazza meg magát. Attól csak bevadul, vagy így vagy úgy.
2009. nov. 19. 00:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit is számít egy kis helyes írási hiba,ha értitek mit kérdez a kérdező. Menjetek el olyan helyre ahol izgi lehet a szex ne csak a négy fal között szexeljetek mindig.
2012. ápr. 19. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!