Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ki iktatni a képből a csajt?
Nyilván én vagyok számára az érdekesebb nem ő,hisz ha teheti mindig velem van,meg csak röhög azon h a csaj hivja bulizni...
Azt akarom ha csaj vegye már észre magát,h azóta a dolog óta már van barátnője a barátomnak! Idegesítenek ezek a hívások!
Naív vagy.
Ez a pali sunyi. Mert ha nem lenne az nem húzna téged, hanem felhívná előtted a csajt és elküldené a fenébe.
Meg kellene mondania úgy, hogy te is ott vagy, hogy veled jár és kopjon le.
Nemszeretem srácok pártját fogni ilyen dolgokba.
De arra nem gondoltál, hogy esetleg pasidat tényleg hidegen hagyja az a csaj, és téged szeret?
A csaj is tudja h együtt vagyunk,de tökre úgy csinál mintha nem lennék.
A barátom felszokta venni a telefont ha hívjaa és meg hallja elöttem is,meg elmondja h kereste a csak,vissza havja megkérdezni h mit akar... A csaj meg mondja eki h Kér h minden hétvégét velem tölt,meg mikor arról van szó h buliba akarja hívni barátomat,mondja h én is megyek,akkor már rögtön mondja h mégse jó neki aznap majd máskor elmegyünk,meg célozgata csaj h akár buli után ott is alhat nála a barátom
Tudom ha barátomat nem érdekli a csaj,de én érzem h ezzel a csajjal jobb ha vigyázok!
meg régen mikor még nem jártunk a barátommal beszélgettem ezzel a csajjal és mondta h ha ő akar vmi pasit akkor nem érdekli h van barátnője,mert megszerezni,meg h neki addig érdekes egy pasi amig nem feküdt le vele és külön kihívás neki h ha a pasinak van barátnője vagy vkije
Figyelj, pofozd le a csajt 4szemközt, pasidnak nem kell róla tudni. :D
Ez hatásosabb mintha hisztiznél egy sort a srácnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!