Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik randiba mi fer bele? 14/L
Nem szexre gondolok !:) Azt nem szeretnem meg , csak tudni szeretnem hogy szerintetek mi fer bele, vagy ti ennyi idosen mit hagytatok es mit nem :) A srac 15 eves en pedig ahogyan irtam 14 vagyok.
Elore is koszonom a normalis valaszokat.
14 évesen még nem sok minden fér bele a dolgokba.
De amúgy te tudod. Elárulom, hogy nekem 16 évesen a második pasimmal az első randin már csókolóztunk és simogatta a fenekem. Szóval... És mielőtt jönnének a kommentek hogy mekkora rib_nc vagyok, csak 5 hónap múlva feküdtünk le. :D
14 évesen nem is gondolnék a szexre, nem hogy leszögezni. Te jó ég :( Idős vagyok.
Puszi, csók, kézfogás, ölelés. De...feltéve hogy nem az első randin ismertétek meg egymást, hanem már korábban is jóban voltatok. Amúgy az is jó, ha nincs semmi csak beszélgettek, méregetitek egymást.
Kézfogás, egy-egy puszi az arcra. Vagy szájra is. Anno mikor én voltam 14 a korombeliek már fűvel-fával b*tak, meg nagyban smároltak.
De belefér szerintem a kézfogás, a puszik, csók, és egy ágyan fekvés és összebújás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!