Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy melyik srácnak kellek, ha két haver "nyomul"?
Kezdem az elején. Még pár hónapja írt facebookon egy srác,akit látásból ismerek,hogy szép vagyok meg stb. Próbált velem beszélgetni,de nem igazán ment,párszor rám írt,pár szót beszéltünk,de szerintem feltűnt neki,h nem nagyon érdekel engem,és többet nem írt. Pár héttel később megjelölt az egyik haverja,és elkezdett írogatni nekem. Vele az első perctől kezdve nagyon jól elbeszélgettem. Azt mondta,azért jelölt be,mert megtetszettem neki. Nagyon sokat beszéltünk,heteken keresztül,de csak facebookon,mert a személyes találkozás sehogy sem akart összejönni (hol miatta,hol miattam). Egy idő után elkezdett nekem szivecskéket is írogatni,aztán hirtelen összejött egy régi jó csajbarátjával,de csak pár napig tartott a dolog,és most újra szingli ő is. Most is sokat beszélgetünk,és elhívott találkozni. Most nagyon akar találkozni,ami eddig nem volt rá jellemző,hanem inkább tologatta a találka időpontját. Viszont úgy akar találkozni,hogy hármasban lennénk. Ott lenne a haverja is,aki régebben írt nekem párszor. Mondtam,hogy csak akkor találkozom,ha jöhet a barátnőm is,szóval így végül megegyeztünk ebben. De én most nem tudom,hogy melyikük szeretne tőlem bármit is,mert mindkettejük "nyomul". Kicsit mintha a haver jobban nyomulna,de mégiscsak a másik sráccal beszélgettem heteken keresztül rengeteget,vele kezdett kialakulni valami,és ő még be is jönne külsőleg is,de ezt a helyzetet így most nagyon nem értem. Tudtok nekem segíteni kiigazodni rajta?:D Mert ha a haverjának kellenék,akivel két szót alig tudtam váltani,akkor inkább el sem megyek a találkozóra...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!