Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány nem hiszi el az udvarlá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány nem hiszi el az udvarlást, a bókokat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha egy lány nem hiszi el az udvarlást, a bókokat? Már eleve ez is ritka, de akkor hogy éreztessem vele, hogy nő?
2013. aug. 8. 03:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán változtass a stílusodon.
2013. aug. 8. 03:07
 2/7 anonim ***** válasza:

kezd el durván neg-elni.

kéretlenül meg a f@-sznak osztogatsz bókokat?

ki kell,hogy érdemelje a buksza a figyelmed a bókjaidat.

2013. aug. 8. 04:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg önbizalom hiányos, vagy csak szimplán még nem bízik meg benned annyira. Tudod sok fiú szereti lehazudni a csillagokat az ágyig.
2013. aug. 8. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán akkor felejtsd el az üres bókolást és próbáld megismerni.
2013. aug. 8. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:

"hogy éreztessem vele, hogy nő?"

Hát nem úgy hogy nyálas ömlengéssel elárasztod bókokkal!

Tanulj meg szépen beszélni irodalom órákról és úgy dícsérd ezentúl hogy ne direktbe, hanem körülírva és közvetlenül.

2013. aug. 8. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem ritka az ilyen lány, mert én is ilyen vagyok. Passz, hogy miért, de nem hiszem el, ha bókolnak nekem, hogy komolyan gondolják. Talán azért mert férfiak és ők erre vannak kódolva. Sztem ők annak is bókolnak, aki nem is tetszik nekik igazán. Ha meg komolyan veszem, utána szenvedhetek.
2013. aug. 9. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Mennyira reálisak azok a bókok?Mert ha eltúlzod őket,az már véleményem szerint nem komolyanvehető.

Ha hímringyó vagy és normális csajjal kezdtél,azt kell mondjam buktad apám,mert 1000x is le fog rázni.

2013. aug. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!