Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és Lányok mit tennétek ebben a helyzetben?
Először fiúknak a kérdés: Mi lenne a a haverotok azt mondaná hogy nem randizhattok a húgával? ( Úgy hogy tetszik is nektek) Küzdenétek érte vagy hagynátok? Esetleg titokban találkoznál vele?
Lányoknak a kérdés? :Mit tennétek ha a bátyátok eltiltana az egyik barátjától? Aki nagyon tetszik? És okot nem mond hogy miért nem szabad? A fiú rendes, kedves, nem bandázik annyit és nem csinál olyat ami miatt bajba kerülhet??
Én 17\L vagyok a fiú 20 éves ...
Válaszokat köszi :D
nah, akkor fiútól a válasz:
Leszarnám a haveromat, és valszeg összevesznék vele. Mondjuk sokban függ attól, hogy a huga hány éves, de ha már elg érett a huga, akkor szerintem undorító, ha valaki beleszól a kissebb testvérének az életébe...
üdv
ax
Fiútól egy másik válasz:
Haverom húga és volt csaja tabu, velük nem jönnék össze ha csak simán arról van szó, hogy "tetszik". Ha valami fene nagy hatalmas életre szóló szerelem, akkor lehet, hogy ér egy próbát, de amúgy nem. Titokban pláne nem találkoznék vele, abból csak rossz sülhet ki mindenféleképp.
Amúgy lehet, hogy a bátyád azért nem engedi, mert ismeri már túl jól a srácot, és egyáltalán nem olyan rendes, mint amilyennek neked mutatja magát :P Csak ezt nem akarja így elmondani neked, mert úgy se hinnéd el neki.
16/F
óó köszönöm a válaszokat ... jöhetnek még
milyen rendesek a fiúk hogy így válaszolnak :D
Szard le!
Jó h már a testvére tiltja max haragba lesznek és kész a lényeg ha tényleg szereti akkor vágjanak bele.
De ha csak megtolja és otthagyja akkor ... pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!