Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú a második randin strandra hív el, elvárhatom, hogy ő fizesse a belépőt, vagy ez luxus manapság?
Tényleg nem akarok vitát, de így érzem, ennyire tartom magam...
Szerintem meg az a baj, hogy sok lánynak, nőnek egyáltalán nincs tartása semmilyen téren sem és meg is lehet nézni, hol tartanak a női / férfi szerepek manapság.
Valóban igazad van,hogy nincs tartásuk,és nem szeretnék veszekedni.
Lehet értelmes okos nő vagy.De ez nem tartás amit te csinálsz.Szerintem.
Legyen elvárásod.De ezt így nem kéne hangoztatni
:)
nem hangoztatom egyébként, csak itt kérdeztem ezt így meg
" a fiú megtiszteltetésnek, hogy vele randizok, rászánom az időmet, energiámat, figyelmemet"
AHA:) akkor ezek szerint a te idődet pénzbe lehet mérni. Van egy oldal ,ahol szolgáltatók szokták időbe meghatározni, hogy ki mennyit szándékozik rabolni a DRÁGA idejükből. De ott cserébe adnak is valamit.
Ha már ennyire üzletiesen osztod be a szabadidődet, akkor mit adsz cserébe a pasinak? Mert azért ingyen nem járja:DD
Bazz, szerinted egy nőnek akkor van tartása, ha meghívatja magát? Pont hogy nem. Akkor van, ha nem engedi, hogy meghívják.
OFF: az előbb elírtam: akinek fizetünk, hogy ránk szánja az idejét...
Nem akarlak megbántani, de te mégis, mi az amit felmutattál a kebleiden kívül :D? Van fizetése, tehát elvárod, hogy már az első (vagy 2.?) randi alkalmával rád költse?
Vagy te talán nem tudsz kifizetni egy strandbelépőt magadnak? A kérdésedet megválaszolva, nem, egyáltalán nem várhatod ezt el. Más kérdés, ha jófej, valószínű úgyis kifizeti. De ezt elvárni, akkor sem szép dolog,mivel ő sem szarja a pénzt, hanem megdolgozik érte ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!