Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú a második randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú a második randin strandra hív el, elvárhatom, hogy ő fizesse a belépőt, vagy ez luxus manapság?

Figyelt kérdés
Egyébként a fiú már dolgozik, tehát van rendes, saját fizetése.
2013. aug. 6. 11:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
mikor odaértek akk legyen a kezedben a tárcád és ha rendes akk kifizeti, ha meg nem akk könnyebb lesz megítélni a csávót. Én kifizetném. Ha ő is ezt teszi akkor mosolyogj és köszönd meg (hidd el ennyi elég lesz ahoz, hogy úgy érezze máris megérte)
2013. aug. 6. 13:50
 22/38 A kérdező kommentje:

Tényleg nem akarok vitát, de így érzem, ennyire tartom magam...

Szerintem meg az a baj, hogy sok lánynak, nőnek egyáltalán nincs tartása semmilyen téren sem és meg is lehet nézni, hol tartanak a női / férfi szerepek manapság.

2013. aug. 6. 13:53
 23/38 anonim ***** válasza:
50%

Valóban igazad van,hogy nincs tartásuk,és nem szeretnék veszekedni.

Lehet értelmes okos nő vagy.De ez nem tartás amit te csinálsz.Szerintem.

Legyen elvárásod.De ezt így nem kéne hangoztatni

2013. aug. 6. 13:58
 24/38 A kérdező kommentje:

:)

nem hangoztatom egyébként, csak itt kérdeztem ezt így meg

2013. aug. 6. 14:00
 25/38 anonim ***** válasza:
58%

" a fiú megtiszteltetésnek, hogy vele randizok, rászánom az időmet, energiámat, figyelmemet"

AHA:) akkor ezek szerint a te idődet pénzbe lehet mérni. Van egy oldal ,ahol szolgáltatók szokták időbe meghatározni, hogy ki mennyit szándékozik rabolni a DRÁGA idejükből. De ott cserébe adnak is valamit.

Ha már ennyire üzletiesen osztod be a szabadidődet, akkor mit adsz cserébe a pasinak? Mert azért ingyen nem járja:DD

2013. aug. 6. 16:05
 26/38 anonim ***** válasza:
47%
egyetértek azzal a 81 százalékos válaszolóval... csak pislogok, hogy milyen felfogással áll a dologhoz a kérdező. ha konkrét véleményt akarnék írni, az sértő lenne. úgyhogy megintcsak azt írom: (na pont ezért) nem fizetném a strandjegyet. annyit még azért hozzáteszek, hogy ha én ilyen elvárással indítanék, leszakadna a képem. vagy ha nem, annyi realitásérzékem meg objektivitásom lenne, hogy rohadtul nem hangoztatom. sőt, magambaszállok, és elngondolkodok ezen. ha nem is változtatnám meg magam az ellentétére ebben, legalább annyit csinálnék, hogy nullára érleljem... és ez az érlelés nem vicc... mert ez a felfogás nekem úgy jön le, hogy itt valami vagy zöld vagy már romlott :( és ez durva azért. és bocsánat, hogy mégiscsak beszóltam.
2013. aug. 6. 16:34
 27/38 anonim ***** válasza:
47%
Általában az, akinek fizetünk azért, hogy ránk szánja az időnket, az a sarkon áll.
2013. aug. 6. 23:44
 28/38 anonim ***** válasza:
47%

Bazz, szerinted egy nőnek akkor van tartása, ha meghívatja magát? Pont hogy nem. Akkor van, ha nem engedi, hogy meghívják.

OFF: az előbb elírtam: akinek fizetünk, hogy ránk szánja az idejét...

2013. aug. 6. 23:48
 29/38 anonim ***** válasza:
64%

Nem akarlak megbántani, de te mégis, mi az amit felmutattál a kebleiden kívül :D? Van fizetése, tehát elvárod, hogy már az első (vagy 2.?) randi alkalmával rád költse?

Vagy te talán nem tudsz kifizetni egy strandbelépőt magadnak? A kérdésedet megválaszolva, nem, egyáltalán nem várhatod ezt el. Más kérdés, ha jófej, valószínű úgyis kifizeti. De ezt elvárni, akkor sem szép dolog,mivel ő sem szarja a pénzt, hanem megdolgozik érte ;).

2013. aug. 7. 00:27
 30/38 anonim ***** válasza:
Szerintem simán tahók a mai pasik. Tisztelet a kivételnek. De aki úgy viselkedik, hogy egy strandjegy miatt fog csődbe menni, az szerintem szánalmas. Kisebb dolgokat igenis fizessen egy pasi egy nőnek. Aztán meg majd a nő fizet valamikor valamit.
2013. aug. 11. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!