Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú a második randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú a második randin strandra hív el, elvárhatom, hogy ő fizesse a belépőt, vagy ez luxus manapság?

Figyelt kérdés
Egyébként a fiú már dolgozik, tehát van rendes, saját fizetése.
2013. aug. 6. 11:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
64%
én csak örülök neki, ha van egy lány, akit elhívhatok és meghívhatok. nem tudom, mit rinyáltok itt, tessék dolgozni és pénzt keresni és meghívni a lányt! ne mondjátok hogy nem tölt el örömmel lányt meghívni valahova!
2013. aug. 6. 12:04
 12/38 anonim ***** válasza:
28%

Nehogy már ráverjek sok sok pénzt a sok sok randi alkalmával.Közben azt se mondta,hogy felezünk.

Majd azt mondja bocsi de mégse.

Nem vagyok én szeretet szolgálat.

2013. aug. 6. 12:05
 13/38 anonim ***** válasza:
52%
utolsó, hm, igaz is, inkább cigizd el, idd el a pénzed, sokkal jobb! :D
2013. aug. 6. 12:17
 14/38 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk addig játsszátok a valakit, amíg nem lesz lány, akit meghívjatok. akkor már elhívnátok, fizetnétek neki mindent, annyira örülnétek, ha lenne valaki. de mindig is lehet ennyire örülni egy lánynak, nem? furák vagytok. Addig örülj, amíg van kit meghívnod! Mert mi van, ha nem lesz? A fejedre kenheted a pénzed, de nem leszel boldogabb a megspórolt pénzedtől.
2013. aug. 6. 12:19
 15/38 anonim ***** válasza:
Miért cigizném?Nem cigizek.Félre teszem kocsira.
2013. aug. 6. 12:20
 16/38 anonim ***** válasza:
47%

A meghívás oké.

Na de könyörgök,hogy indul az egész?Elvárja,hogy én fizessek.

Akkor inkább megrohadok egyedül

2013. aug. 6. 12:20
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem természetes lenne, alap, h én fizetek. (fiú) Nem értem, mi ezzel a gond. ennyit igazán meg lehet tenni, nem?

bár ma már mindenki csak magára gondol és a maga érdekeit nézi, nem csalódtam. egoizmus.

2013. aug. 6. 12:44
 18/38 anonim ***** válasza:

Látom te még mindig nem fogod fel.Se baj.Látom buta vagy.

Nem azzal van baj,hogy fizetem a belépőjét.Hanem azért mert ELVÁRJA!!

Felfognád végre?

Ez a sértő,hogy elvárja.

2013. aug. 6. 12:47
 19/38 A kérdező kommentje:

Nos, köszönök minden választ, remélem nem akartok itt összevitatkozni.

Azt, hogy elvárnám, úgy értettem, hogy igenis vegye a fiú megtiszteltetésnek, hogy vele randizok, rászánom az időmet, energiámat, figyelmemet... és ezért neki is fel kell(ene) mutatnia valamit, pl. hogy becsüli annyira a társaságomat, hogy megért neki ennyit a dolog... főleg, hogy tudom, hogy ki tudná fizetni és nincsenek anyagi gondjai. Biztos túl régimódi vagyok, de szerintem a mai fiúk, férfiak nagyon el vannak kényelmesedve, sajnos...

2013. aug. 6. 13:39
 20/38 anonim ***** válasza:
62%

Hát ne haragudj kérdező.De elég mocsok dolog amit írtál.

Ez az örüljön,hogy veled randizhat mondóka.Pff.Undorító.

Nekem a stílussal van bajom.

Valóban el vannak kényelmesedve.De ez.görénység.

Én fizetném a randit.HA nem ilyen a lány stílusa.Ő is akarja a randit,és nem így gondolkozik.Még udvarias módon fel is ajánlja a felezést.Amit nem fogadnék el.

De ez amit te csinálsz.Mintha egy hercegnő lennél...

2013. aug. 6. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!