Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú a második randin strandra hív el, elvárhatom, hogy ő fizesse a belépőt, vagy ez luxus manapság?
Nehogy már ráverjek sok sok pénzt a sok sok randi alkalmával.Közben azt se mondta,hogy felezünk.
Majd azt mondja bocsi de mégse.
Nem vagyok én szeretet szolgálat.
A meghívás oké.
Na de könyörgök,hogy indul az egész?Elvárja,hogy én fizessek.
Akkor inkább megrohadok egyedül
Nekem természetes lenne, alap, h én fizetek. (fiú) Nem értem, mi ezzel a gond. ennyit igazán meg lehet tenni, nem?
bár ma már mindenki csak magára gondol és a maga érdekeit nézi, nem csalódtam. egoizmus.
Látom te még mindig nem fogod fel.Se baj.Látom buta vagy.
Nem azzal van baj,hogy fizetem a belépőjét.Hanem azért mert ELVÁRJA!!
Felfognád végre?
Ez a sértő,hogy elvárja.
Nos, köszönök minden választ, remélem nem akartok itt összevitatkozni.
Azt, hogy elvárnám, úgy értettem, hogy igenis vegye a fiú megtiszteltetésnek, hogy vele randizok, rászánom az időmet, energiámat, figyelmemet... és ezért neki is fel kell(ene) mutatnia valamit, pl. hogy becsüli annyira a társaságomat, hogy megért neki ennyit a dolog... főleg, hogy tudom, hogy ki tudná fizetni és nincsenek anyagi gondjai. Biztos túl régimódi vagyok, de szerintem a mai fiúk, férfiak nagyon el vannak kényelmesedve, sajnos...
Hát ne haragudj kérdező.De elég mocsok dolog amit írtál.
Ez az örüljön,hogy veled randizhat mondóka.Pff.Undorító.
Nekem a stílussal van bajom.
Valóban el vannak kényelmesedve.De ez.görénység.
Én fizetném a randit.HA nem ilyen a lány stílusa.Ő is akarja a randit,és nem így gondolkozik.Még udvarias módon fel is ajánlja a felezést.Amit nem fogadnék el.
De ez amit te csinálsz.Mintha egy hercegnő lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!