Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik el a hangom ilyenkor? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
Tudom kicsit értelmetlenül fogalmaztam meg a kérdést, meg igazából azt sem tudom, melyik témához kéne írnom. Lány vagyok, 17 éves múltam. 15 éves koromban kezdtem el "randizgatni", vagy hogyan is fogalmazzak. Mindig, az első találkozások alkalmával (addig számomra kevésbé ismert fiúval) egyszerűen nem tudok a "normális" hangomon beszélni, hanem nyávogósan.. egy szólval magas hangon.. Ilyenkor hiába próbálok beszélni a "rendes" hangommal, egyszerűen képtelen vagyok rá. 2 éve nem megy. Ez egy olyan kb. 8 találkozásig marad meg, utána már tudok "természetesen" is beszélni. Zavarban nem érzem magamat, teljesen nyitottan tudok beszélgetni akárkivel, de ez az egy dolog, a beszédhangom ilyenkor, ami nagyon-nagyon zavar, és nem tudok rajta változtatni. Igaz, még senki sem szólt le érte. Meg a kezemmel állandóan "legyezgetek" beszéd közben. Van valakinek hasonló 'problémája? Mit tudnék ez ellen tenni? Remélem érthetően fogalmaztam meg, előre is köszönöm a tanácsokat.2009. okt. 25. 22:59
11/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam amit ajánlottál, -így témán kívül- felkeltette az érdeklődésemet a könyv. Lehet nemsokára már ezt fogom olvasgatni esténként.. :)
Előzőnek: megnyugtató ezt hallani, hogy van akire ez izgató hatással van! :)
2009. okt. 25. 23:51
12/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.
Csak én általában a jelenlegi barátommal beszéltem így, a kapcsolatok elején. De aztán pár hét és visszatért a rendes kerékvágásba a hangom.
Fogalmam sincs miért lehet. Én úgy éreztem, hogy velük tudom igazán elengedni magam. De most így belegondolva, pont hogy az ellenkezőjének kellene lennie.
13/15 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszodat, akkor úgy látszik nem vagyok vele annyira egyedül :)
2009. okt. 26. 08:51
14/15 anonim válasza:
NEm vagyok cicababa, a legyezgetést szerintem próbáld meg visszafogni, a nyávogós hang lehet szexi is, csak ne viselkedj bután, vagy ne tetesd magad értetlennek :) A barátom tudja hogy értelmes és okos vagyok, (bocsi az egóért) de ha néha néha nyávogok neki, azt kifejezetten szexinek tartja, pedig több mint másfél éve vagyunk együtt. Első pár randin én is nyávogtam, aztán képzeld el hogy alapjában nekem mély hangom van és kb a 6. találkozásunnkkor kérdezte meg hogy velem meg mi van, berekedtem? Mondom nem ez a normális hangom:D Ez egyszerüen csak egy ősi vielkedés a gyenge és védtelen nőt akarja szimbolizálni. De azért tényleg próbáld meg visszafogni mert hosszuávon idegesítő és könnyü prédának tünhetsz tőle.
15/15 A kérdező kommentje:
Na de jó, ez is egy igen hasznos válasz volt! Nem volt az egó, ami igaz, az igaz! :) Hát a legyezésem.. le kéne kötözni a kezemet ahhoz :D. Még csak nem is próbálok bután viselkedni, vagy érthetetlenkedni, az nem az én világom. Megfogadom a tanácsaid, köszi! Egyébként sok boldogságot kívánok Nektek! :)
2009. okt. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!