Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az egész? :S Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész? :S Már nem értem. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van egy srác, mindketten 18 évesek vagyunk. Eléggé megtetszettünk egymásnak, nagyon jól elvagyunk, de egyikünk sem akar jelenleg kapcsolatot. Megbeszéltük, hogy mindkettőnknek néha jó lenne vki, nem csak szexre, hanem találkozgatni, együtt lenni...stb., de kötöttség nélkül. Buliban eddig 2x találkoztunk, mind2x odajött hozzám, az utóbbiban az egész estét ölelkezve, csókolózva töltöttük, nagyon aranyos volt, puszilgatott, szeretgetett. :) De közben van egy másik lány is neki, vele régóta együtt szokott lenni, de csak bulikban. Az 1. közös buliban pl. először velem volt, utána meg a másik csajjal és vele majdnem le is feküdt részegen. 1 hét múlva ismét buli lesz és azt mondta a srác, hogy velem szeretne lenni, a másik csaj nem érdekli és nem is akar tőle semmit, ahányszor szóba hozom neki, lehurrogja őt, de szerintem csak előttem akarja ezt játszani.

Szerintetek élvezi, hogy 2 vasat tarthat a tűzben? Vagy lehet, hogy mivel most én betoppantam az életébe, a másik tényleg nem érdekli? Köztünk sem komoly a dolog, nem akarunk komoly kapcsolatot, ezt megbeszéltük, de félek, hogyha rendszeresen találkozunk, egymásba szeretünk esetleg. Mindketten a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem akarunk most komolyabbat. Mit gondoltok erről?

2009. okt. 25. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Sztem ez pont olyan helyzet amit az idő dönt el. Ha ő is tisztában van a helyzettel akkor kapjon még1 hetet azt ha a köv bulin is ugyanez megy vagy netán meg is dugja a másik csajt "akit nem szeret" akkor byebye neked viszont ha tényleg nem néz a csaj felé akkor meg téged fog megdugni :) Vélemény.

16/F

2009. okt. 25. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem Te már most beleszerettél, mert ha nem volna igazam, akkor nem érdekelne, hogy más lánnyal is kavar. Én is voltam hasonló szituban, mindenki előtt(még magam előtt) is tagadtam, hogy kell a pasi, de ha más lányt láttam körülötte majd meg bolondultam.

Ez a hol ezzel, hol azzal van a pasi téma nem fog működni, gondolom ezt észrevetted. Tisztázzátok, vagy jártok, vagy ne legyen semmi, mert ebből tényleg az lesz, hogy Te majd meghalsz érte, Ő meg élvezi, hogy nincs kötöttség...

Csak gondolj bele, Téged puszilgat, majd nemsokra rá a másikat. Hogy esik?

Ha én hagyom valakinek ,hogy puszilgasson, csókolozom vele, aziránt érzek valamit, és fájna ha pár óra múlva mást ölelgetne.:S

2009. okt. 25. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Néha buliban én is kavargatok más fiúkkal, ha ő ottvan, akkor sem naon zavar, szóval ez kölcsönös dolog, csak ő egy csajjal teszi folyamatosan. Az a lány azt mondta, hogy bárkit képes megtépni a srácért, csak az övé, erre válaszolta a fiú, hogy őt nem érdekli a csaj, semmi köze hozzá igazából.
2009. okt. 25. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:

"Szerintetek élvezi, hogy 2 vasat tarthat a tűzben? "

IGEN, ezt mindenki élvezné az ő korában,ha meg lenne engedve!

"Vagy lehet, hogy mivel most én betoppantam az életébe, a másik tényleg nem érdekli?"

Hát ezt nem hiszem, hogy nem érdekli, te magad mondtad, hogy majdnem lefeküdt vele, tehát akkor azért mégis érdekli. Inkább csak azért mondja, hogy nem érdekli,hogy nálad is jobb színben tűnjön fel, nehogy megharagudj és elveszítse ezt a kis ingyen szexelés lehetőségét, amit te kínáltál fel neki, téged is akar.

"Félek, hogyha rendszeresen találkozunk, egymásba szeretünk. Már nem értem, mit gondoltok erről?"

Szerintem Te SAJÁT MAGADAT NEM ÉRTED!

Nem tudod, hogy mit akarsz.

Kikötöd, hogy nem akarsz SEMMI komolyat, aztán itt görcsölsz azon, hogy vajon mit akarhat a másik lánytól a srác.

Ha jól esne, ha valaki BIZTOSAN ott lenne neked akár csak szexre is, akkor talán mégiscsak jobb lenne elgondolkoznod azon, hogy járj valakivel,

minthogy ezt a hülyeséget és megalázó idióta dolgot erőltessétek, hogy keféltek egymással, de bárki mással is lehet, ha úgy adódik.. Már az alapötlet hülyeség!!

Ezt gondolom erről!

2009. okt. 25. 23:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Járni nem akarok se vele, se senkivel, mert lelkileg nem vagyok felkészülve rá. Élvezem, hogy szabad vagyok, bulizhatok, pasizhatok, senki nem kér számon, senkihez nem kötődöm. És mégis ottvan ő, aki közben lefoglal, elvagyunk, néha hiányzik vki és akkor jó, hogy van. És ezt ő is ugyanígy látja. De egyelőre semmi több.
2009. okt. 25. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs önbecsülésed. Mentségedre szolgáljon, hogy a hozzád hasonló egyszerű érzelmi világgal rendelkező szajhákat mi férfiak termeltük ki a társadalom számára, mert a komplexusainkból adódóan nekünk túlságosan nagy az önbecsülésünk, illetve igénytelenek vagyunk. Egyéb iránt, normális körülmények között az olyan nőkkel, mint Te nem állánk szóba, esetlegesen meg is köveznénk őket! Most ennek isszuk a levét... se lé, se kő!
2009. okt. 30. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Most mivan? Kezdjük ott, ha nem akarsz semmi komolyat tőle, meg kötöttségek nélkül vagytok, akkor mi a jó büdös francot érdekel téged hogy melyik lánnyal kavar, vagy hogy egyáltalán azzal a másik lánnyal milyen a kapcsolata????? Már bocs, de semmi közöd hozzá...

Amúgy meg jó nagy hülyeség amit csináltok, hogy rossz tapasztalatok miatt nem akartok komolyat, aztán helyette össze-vissza kavartok mindenkivel. Másnak is vannak rossz tapasztalatai, de nem kell attól még hetente mással smárolni/dugni (falusiasan elkapcásodni) szvsz

2009. okt. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!