Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek így felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek így felé?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki bejön.

Ezzel nem is lenne baj, a gond csak az, hogy a fiú 1x csalódott, és nem mer új kapcsolatba kezdeni, pedig én járnák vele.

A minap találkoztunk, és azt mondta, hogy jól érezte magát, szóval van több jel is arra, h esetleg én is bejövök neki.

Mégsem tudom mitévő legyek, hogy jobban kialakuljon köztünk valami, mert fél. :S

Van tippetek, hogy azért mégse tűnjek neki nyomulósnak...?

2009. okt. 25. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán az, h menj utána,én is így voltam,nagyon átvertek,aztán a lány, jött utánam,mindig kedveskedett,aztán láttam h valszeg hha ennyire akar akkor csak nem fog ő is átverni:) Szal összejöttem vele:)
2009. okt. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!