Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kellene, végre megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene, végre megtalálni a szívem hercegnojét?

Figyelt kérdés
31 éves pasi vagyok,persze notlen, uzletembernek mondhato, hajogyár igazgato stb, jo anyagi helyzetem ellenére csak a pénzem után buknak a nok,/ bocs a helyesírásért, de Szlovákiábol írok, most jelenleg itt tartozkodom, szlovák billentyuzettel írom kétségbeesésemet/, majdnem minden honapban dobom a csajt, mert érzem hogy csak a pénzem kell. Nem vagyok egy nofalo, csak nagyon szeretném megtalálni azt a holgyet akivel leélhetném az életem. Olyan helyes holgyekkel randiztam, szinte már angyalnak mondhato és rá kellett saj. jonnom hogy r..anc. Nagyon elkeseríto. Magamat helyes pasinak mondom, persze nem vagyok a tokély, de hogyan keressem a nagy Ot? Egész világot jártam már, persze járom mostan is és élem a szingli életett az álca holgyek kozott.Bárki válaszát várom! Ja és bocs a hely.hibákért és a hosszú kronikáért!
2009. okt. 25. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
love.hu esetleg.^^ apát ide neveztem:D
2009. okt. 26. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem semmi...hajógyár igazgató. Na, itt Magyarországon próbálkozz be pl. a neten, vagy bárhol...elég nehéz lesz.

Én szegény lány vagyok, nálam meg ez okoz hátrányt:(((

De ha gazdag lennék, akkor még rosszabb, mert nem tudhatod, hogy kinek mi a valós szándéka. Nekem pl. az első fiúm azt mondta, hogy csak akkor vett volna el, ha gazdag lennék...úgyhogy ez nem csak a nőkre jellemző. A pasik egy része is rib-anc fa-sz.

Ha tetszik egy lány és akartok találkozni:

Annyit tudok ajánlani, hogy titkold el, hogy mi a munkád, mondd azt, hogy egy hajógyárban dolgozol:-))))

(Azt hiszi, hogy alkalmazott vagy). És bérelj ki egy kicsi házikót (ne újat)és ezt mutasd meg neki(később) és járj busszal, ha mész randira:-))))

Ez tuti csináld meg, ha tényleg tetszel a nőnek, biztos, hogy lesz második és sokadik randi is.

Sok sikert:)))

L.27

2009. okt. 29. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!