Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kellene, végre megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene, végre megtalálni a szívem hercegnojét?

Figyelt kérdés
31 éves pasi vagyok,persze notlen, uzletembernek mondhato, hajogyár igazgato stb, jo anyagi helyzetem ellenére csak a pénzem után buknak a nok,/ bocs a helyesírásért, de Szlovákiábol írok, most jelenleg itt tartozkodom, szlovák billentyuzettel írom kétségbeesésemet/, majdnem minden honapban dobom a csajt, mert érzem hogy csak a pénzem kell. Nem vagyok egy nofalo, csak nagyon szeretném megtalálni azt a holgyet akivel leélhetném az életem. Olyan helyes holgyekkel randiztam, szinte már angyalnak mondhato és rá kellett saj. jonnom hogy r..anc. Nagyon elkeseríto. Magamat helyes pasinak mondom, persze nem vagyok a tokély, de hogyan keressem a nagy Ot? Egész világot jártam már, persze járom mostan is és élem a szingli életett az álca holgyek kozott.Bárki válaszát várom! Ja és bocs a hely.hibákért és a hosszú kronikáért!
2009. okt. 25. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag agglegény keresi párját. Na ezt ne írtad volna. Az összes r..banc erre bukik. Ha ezzel indítasz, kiderül minden. Egyébként olyan helyen fogod megtalálni a nagy Őt, ahol ezt nem tudják. Én is qrva jól keresek, de eszembe sincs közölni ezt bárkivel. Ne a pénzemért szeressenek már.
2009. okt. 25. 19:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak itt írom le , hogy tudjatok mire kovetkeztetni, ezt én is tudom. Koszi a választ!
2009. okt. 25. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:

A gond ott kezdődik, hogy már az ismerkedésnél levágja az illető, hogy "hmm, van pénze, talán nekem is csurran-cseppen valami ha lefekszem vele párszor". Én a korosztályomban (20/L) legalábbis ezt a mentalitást találom túlnyomónak, ami eléggé elszomorít. Habár az egész világra kiterjeszthető.

Én örülök, hogy nem tartanak mások se ilyennek, és én se így vélekedek magamról. Nálam a külső sem igazán számít, hanem sokkal inkább a személyiség.

Szóval ha komoly kapcsolatra vágysz, magad miatt kelljél valakinek, és ne a miatt, amit az életben elértél! Hazudni persze nem muszáj, lehet csak lágyan tompítani is a dolgokat, és ha úgy érzed, akkor elmondani az igazságot :)

Én legalábbis hasonló helyzetben így tennék. Hogyha pedig ezzel mégis megbántanád az illető hölgyet, akkoris megértené szerintem, hogy miért féltél az elején elmondani az igazságot.. És hogy nagyon sokszor próbáltál bízni a nőkben, de mindig visszaéltek vele.. Ha komolyan gondolja, akkor megért téged és túlteszi magát rajta :)

2009. okt. 25. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Koszi neked is, hogy feleltél a kérdésemre!
2009. okt. 25. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Remélem hasznodra is válik majd :) Illetve ha ez se jön be, akkor hasonló körökben is rátalálhatsz olyanra, akinek nem ez számít, mert lehet, hogy ő is ugyanabban a cipőben jár :)
2009. okt. 25. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Kicsit fogd vissza magad, ne látszódjon, hogy jól élsz. Aztán majd Miattad kellesz egy nőnek.
2009. okt. 25. 20:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy megjegyzem mellékesen, hogy normálisan élek ill. nincs 15 sport kocsim, bárokban nem fordulok meg , nem feltunoskodom.
2009. okt. 25. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem csináld úgy mint a filmekben, először nem mutatod ki , hogy neked van pénzed, hanem kideríted, hogy magadért szeret, vagy a pénzért.
2009. okt. 25. 20:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja , igen láttam ilyen filmet, de nem jut az eszembe, no mindegy az csak film. Koszi a választ, majd igyekszem.Amúgy, minden tiszteletem a holgyeké!
2009. okt. 25. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Neten is ismerkedhetnél. Parom.hu szerelem.hu
2009. okt. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!