Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg a lányt?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba már 3 éve és tényleg nagyon tetszik nem tudom mit tegyek mert ha már valakit szeret már akkor buktam...Hogy érjem el azt, hogy enyém legyen?????13/F
(ja és hagyjuk már azokat a válasznak tűnő kommenteket, hogy:13 évesen még nem tudod mia z a szerelem meg ekkor még a rajzfilmeket néztem stb.: csak az írjon akinek van ötlete.Ja és amúgy szeretem a rajzfilmet csak van aki ilyenekkel jön)
2013. aug. 3. 23:30
1/4 anonim válasza:
Kolombusz egy egész kontinenst meghódított, neked sem lehet nagy kunszt egy lányt! No rajta :D
2/4 anonim válasza:
én három évig vártam a mostani barátnőmre és három év után meg szereztem kedvességgel szeretettel stb.. csak azért nem jöttünk össze elöbb mert nem igazán tetszek neki kivülröl de három év elég volt neki csak szépet kapott tölem és be vált. legyen önbizalmad szeresd igazán és szeretni fog. lehet hogy sok ídő mire eldőnti hogy szeret de nekem is érdemes volt várni ő az első barátnöm 14f
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi én sem vagyok egy férfi alsónemű modell de nem tudom nem tartom magam szépnek.De félek, hogy a haverok meg ezért csesztetni fognak
2013. aug. 3. 23:42
4/4 Archi^^ válasza:
Önbizalom srác, önbizalom! :D 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!