Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok normális? Mit tehetek még?
Figyelt kérdés
És tényleg nem vagyok normális! Szerelmes vagyok! Őrülten szerelmes vagyok! Eddig tagadtam, de ki fogom kiabálni magamból! Nem érdekel, ha a szomszédok hülyének néznek, ordítani fogok, hogy szeretem! Különben bedilizek. És az sem érdekel, hogy én vagyok a lány, ő meg egy olyan férfi, aki rám sem néz, mert elrontottam, mert egyedül csak magamat hibázathatom! 23 éves vagyok, ő 26, de megőrülök érte, vonz, mint a mágnes, csak a fejem a falba verem, mert hülye vagyok! Barátok voltunk, de éreztem, hogy alakul valami, erre ökör voltam, rosszul reagáltam le egy dolgot, de már bocsánatot kértem, és nem érdekli! Megpróbáltam kitörölni magamból, de nem megy! Ha nem adhatom ki magamból, beleőrülök! Éjjel-nappal vele kelek, vele fekszem, sajnos elég gyakran látom is, nem megy! Ha nem rontottam volna el, akkor sem megy az, hogy elfelejtsem! De annyira szeretném jóvátenni! Semmi mást nem szeretnék, csak szeretni Őt! Soha, még az első szerelmem sem volt ekkora! S az érzés sem friss, már lassan 1 éve, hogy belébolondultam! Kell nekem! De tudom, hogy nem tudok tenni semmit! Ez a legrosszabb!2009. okt. 25. 13:17
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődtök! Bocsánat, hogy késtem a válasszal, de nem tudtam hamarabb írni, mert azt figyeltem, mi lesz a levéllel. Hát eltűnt az éterben, míg végül megtudtam, hogy megszűnt az az email címe, így gyakorlatilag nem kapta meg, másik email címet pedig nem tudok. Megtudni sem tudom sehonnan. Viszont ma találkoztam vele, néz-néz, aztán elmegy-visszajön, megint néz, játssza magát, a közös ismerősök pedig mosolyogtak. Ezt nem tudtam hova tenni, de senki nem mondott nekem semmit, hiába érdeklődtem, hogy min mosolyognak. Ahogy beléptem, és ő elkezdett jönni-menni, megindult a mosolygás. Végülis ennyiben maradt a dolog egyelőre, most email cím és ismerősök felvilágosításának hiányában fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
2009. okt. 30. 00:56
12/19 anonim válasza:
Bárcsak a fickó helyében lennék:)
Basszus micsoda mázlisták vannak,velem is csak egyszer fordult elő ilyen az életben.Azóta mindig nekem kellett pitiznem a csajoknak.
Ha kevesebb vagy mint 100kg,nem vagy atomronda vagy fogyatékos sőt még főzni is tudsz akkor tényleg főnyeremény vagy és nagy mázlista a gyerek:)
13/19 anonim válasza:
Ha csávó ezt megkapja, és utána leszarja a fejed, akkor nem is érdemel meg.:) De én szorítok neked!
15/19 anonim válasza:
remelem h vlm-t csak kitalalsz...en is szoritok
jah es a csavo egy nagy barom ha nem fogad el teged aki ennyire szerelmes vagy 1 ev utan is...HAJRA!!!!!!!!!!
16/19 anonim válasza:
ezt olyan szépen irtda le.. miért kellene emailben elküldened? küld el neki postán. én sokkal jobban örülnék 1 levélnek mint 1 emailnek:)
17/19 anonim válasza:
Én is csak azt tudom írni, amit a többiek!
Küld el neki, de szerintem is inkább levélben.
HAJRÁ!!!
18/19 anonim válasza:
Ha nem tudod az e-mail címét add fel neki postán elsőbbségivel, szurkolok nektek.:D L18
19/19 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok! Bár nálam csak annyi, hogy elvakultan szeretem, mint még soha senkit, de ő igazából le se szarja a fejem. Úgy érzem valahogy elrontottam még az elején. Azért neked szurkolok, hátha összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!