Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok normális? Mit tehetek még?
Figyelt kérdés
És tényleg nem vagyok normális! Szerelmes vagyok! Őrülten szerelmes vagyok! Eddig tagadtam, de ki fogom kiabálni magamból! Nem érdekel, ha a szomszédok hülyének néznek, ordítani fogok, hogy szeretem! Különben bedilizek. És az sem érdekel, hogy én vagyok a lány, ő meg egy olyan férfi, aki rám sem néz, mert elrontottam, mert egyedül csak magamat hibázathatom! 23 éves vagyok, ő 26, de megőrülök érte, vonz, mint a mágnes, csak a fejem a falba verem, mert hülye vagyok! Barátok voltunk, de éreztem, hogy alakul valami, erre ökör voltam, rosszul reagáltam le egy dolgot, de már bocsánatot kértem, és nem érdekli! Megpróbáltam kitörölni magamból, de nem megy! Ha nem adhatom ki magamból, beleőrülök! Éjjel-nappal vele kelek, vele fekszem, sajnos elég gyakran látom is, nem megy! Ha nem rontottam volna el, akkor sem megy az, hogy elfelejtsem! De annyira szeretném jóvátenni! Semmi mást nem szeretnék, csak szeretni Őt! Soha, még az első szerelmem sem volt ekkora! S az érzés sem friss, már lassan 1 éve, hogy belébolondultam! Kell nekem! De tudom, hogy nem tudok tenni semmit! Ez a legrosszabb!2009. okt. 25. 13:17
1/19 anonim válasza:
Küldd el neki ezt a levelet, amit most leírtál. Ennél őszintébb szerelmi vallomást még életemben nem olvastam. Remélem viszonzásra találnak benne az érzéseid. Én elküldeném neki...:)
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem merem. Szerinted nem rontanám el még jobban? Annyira megtenném, de annyira, hidd el!
2009. okt. 25. 14:30
4/19 anonim válasza:
sztem is küldd el! ha ezek után sem bocsát meg nem normális!
5/19 anonim válasza:
Hallgass az első tanácsra, KÉRLEK!
Még sok ember írhat ide, még sok helyen felvetheted a kérdést, de csakis te magad tudsz tenni is valamit érte.
SEMMI VESZÍTENIVALÓD NINCS!
Küld el neki szó szerint akár, amit ide írtál, adj egy esélyt saját magadnak!
6/19 A kérdező kommentje:
Értem, megpróbálom, és köszönöm. Most mindent felteszek egy lapra, és megpróbálom. De ha még jobban elrontom vele, ha tényleg úgy elküld a fenébe, mint amikor bocsánatot kértem, akkor nem tudom, hogy mit fogok tenni, mert már így is nagyon szégyellem magam.
2009. okt. 25. 16:04
7/19 anonim válasza:
Most a nullán vagy, ergo nincs mit vesztened. Ha elküldöd neki, és szarik rád, akkoris ugyanott vagy ahol most :)
Hajrá :)
8/19 anonim válasza:
El ne felejtsd megírni nekünk, hogy mi történt, miután elküldted! Szerintem mondhatom többes számban, hogy szorítunk!!!!!!!! :)
9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm.
2009. okt. 25. 21:07
10/19 anonim válasza:
ezt olyan szépen írod le:) én hasonló helyzetbe vagyok csak én ő 18 de van bnője szal...:S de olyan szépen írtad le:) beszélj vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!