Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hányadik randin viszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hányadik randin viszitek haza a csajt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy 50 km-re laktok egymástól. Első randin te mész a csaj lakhelyére,és ott találkoztok,beültök valahova,megisztok egy kólát,fagyiztok egyet,sétálgattok és beszélgettek. A csaj nem visz haza első randin... És utána? Gondolom a következő randi a te lakhelyeden lesz. Rögtön haza is viszed bemutatni a szüleidnek,vagy hányadik randin kerül erre sor? 20 éves fejjel gondolkozz.:D

20/L

2013. aug. 3. 19:03
 1/5 anonim válasza:
kb:4.5. randin mert a jól meg kell egymást ismerniük és utána a fiuk hazavihetik a csajt 18/L
2013. aug. 3. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Randin? SZó se lehet róla.

Majd ha járunk, és biztos, hogy sokáig megmarad.

Eddig 1 csajt vittem haza csaj, és azt is akkor, amikor már 1 hónapja együtt voltunk.

Most se vagyok sokkal több, mint 20, szóval ugyanúgy gondoltam akkor is.

2013. aug. 3. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Haza? Biztos nem. irány valami olcsóbb motel...

De haza tuti nem, ez egy nyomortanya.

2013. aug. 3. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor viszem haza ha komolyabban gondolom vele. Ez lehet h a 10. randi után lesz csak.
2013. aug. 3. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
20 éves fejjel dugtam őket a hátsó űlésen.
2013. aug. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!