Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA valaki így próbálna közeledni, igent mondanál?
Ilyen, vagy hasonló szöveggel, buszváróan:
Szia, látom hogy unatkozol, és én is unatkozom.
Van kedved beszélgetni?
Vagy :
Szia, szépnek tartalak, és szeretnélek megismerni.(majd kérdezne valamit, ami érdekli)
A spontán ismerkedés híve vagyok.
Ha nagyon tetszene a fiú akkor foglalkoznék vele, ha nem akkor nem igazán tetszene a helyzet.
Hát, én az elsőt gyakran, a másodikat néha szoktam mondani.
1-2 kivétellel mindenki igent mondott...
Azért érdekelt az itteniek véleménye is, mégiscsak itt több ember van, lehetett volna az is, hogy csak azt a kevés nőt találtam meg, aki bele megy... De ezek szerint nem.
Az elsőben a szóismétlés rögtön elárulja hogy hülye vagy :)
Egyébként valami ilyesmi jobb lenne: Szia, elment már a XY busz? Erre mondja hogy nem. Te akkor megkérdezed hogy ő is azzal megy-e. Ha igen, akkor szóval tartod a busz érkezéséig, mellé ülsz és ott szállsz le ahol ő, közben végig beszélgettek. Hazakíséred kérsz elérhetőséget és kész :)
Az első jó, hasonlóval már próbálkoztak nálam és úgy sült el a dolog, h órákig csavarogtunk a városban, beültünk helyekre eszegetni, iszogatni, beszélgetni, tök jól éreztük magunkat (de végül nem lett belőle semmi).
A második viszont tök gáz. Tipikus sablon szöveg, azzal a mögöttes tartalommal, h csak a külső miatt szeretnél ismerkedni, tehát szexre hajtasz és valószínű minden szép lánynál bepróbálkozol.
7es, lehet...
8as, nem hinném, hogy olyan hatalmas összetett mondat lenne, hogy sok szóismétlés lehetne benne...
Amit te ajánlasz az nem tetszik, mert hátulról közelítős.
A másik, hogy nem vagyok városi, távolsági járatokkal utazom, és a legtöbb járat fogalmam sincs hova megy, amelyik nem a környékemre.
De senki se tudja mindet, az képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!