Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van egy fiú, aki elhívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy fiú, aki elhívott engem randizni, de ma éjfélkor taliznánk egy hév megállóban, akkor szerintetek elmenjek egyedül?

Figyelt kérdés
azt mondta, hogy neki az éjfél a jó, mert addig dolgozik ma, de az is lehet, hogy nem az akinek mondja magát és mondjuk megerőszakol, szerintetek mit csináljak?
2013. aug. 3. 12:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem 17 vagyok, és nem érenk rá akiket akartam volna hívni magammal, de nagyon helyes és beszéltem vele telefonon is, szóval kb összeillik a hangja a képpel, de nem lehetek benne teljesen biztos...
2013. aug. 3. 13:02
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
Csak egy csekély értelmű medvebocs menne el. Utána beültök egy cukrászdába ami nincs nyitva?
2013. aug. 3. 13:07
 13/29 anonim ***** válasza:
Ne menj!
2013. aug. 3. 13:16
 14/29 anonim válasza:
Éjfél után már a hév sem jár,miért találkoznátok ott?
2013. aug. 3. 13:27
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Hozza majd a barátait is. Nagy buli lesz! (Nekik.)
2013. aug. 3. 13:28
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert a hangja szimpatikus, meg helyes, nem jelenti azt, hogy nem lehet rossz ember. Nem állítom, hogy emberrabló vagy erőszaktevő, de erőszaktevő nem csak ronda, zsíros, kopasz, nagydarab állat lehet, hanem olyan férfiak is, akik jól néznek ki, vannak barátaik, esetleg sikeresek az iskolában, sportban vagy a munkájukban. Szóval erre ne alapozz. Még ha személyesen ismerném az illetőt SE mennék el éjféli randira. Mégis mi már ez? Értem én, hogy napközben meleg van, de akkor találkozzatok egy késő délutáni órában, amikor mindkettőtöknek jó. Ha dolgozik, akkor találkozzatok olyan időpontban, amikor kipihent.

Semmiképp sem javaslom, hogy elmenj. Egyrészt nem is ismered, másrészt éjfélkor, harmadrészt meg egy megállóban...? Ne legyél olyan naiv, hogy nem ismered fel, hogy ez sok sebből vérzik.

2013. aug. 3. 13:49
 17/29 anonim ***** válasza:
48%

Menő!

Híres leszel 3 napig az RTL Híradóban...

2013. aug. 3. 15:14
 18/29 anonim ***** válasza:
17 évesen legyen kicsit több eszed... ne hogy elmenj!
2013. aug. 3. 15:23
 19/29 A kérdező kommentje:
Azóta átgondoltam, végül is lesz nálam telefon meg paprika spray is, meg ha tényleg ő van a képen, akkor erőszakolnia sem kell majd...
2013. aug. 3. 16:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát te tudod... de ha majd a híradóba halljuk, hogy éjfélkor a HÉV megállóban megerőszakoltak, netalántán megöltek egy 17 éves lányt, azért majd gyakorin tartunk egy perc néma csendet...
2013. aug. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!