Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy fiú, aki elhívott engem randizni, de ma éjfélkor taliznánk egy hév megállóban, akkor szerintetek elmenjek egyedül?
Azért mert a hangja szimpatikus, meg helyes, nem jelenti azt, hogy nem lehet rossz ember. Nem állítom, hogy emberrabló vagy erőszaktevő, de erőszaktevő nem csak ronda, zsíros, kopasz, nagydarab állat lehet, hanem olyan férfiak is, akik jól néznek ki, vannak barátaik, esetleg sikeresek az iskolában, sportban vagy a munkájukban. Szóval erre ne alapozz. Még ha személyesen ismerném az illetőt SE mennék el éjféli randira. Mégis mi már ez? Értem én, hogy napközben meleg van, de akkor találkozzatok egy késő délutáni órában, amikor mindkettőtöknek jó. Ha dolgozik, akkor találkozzatok olyan időpontban, amikor kipihent.
Semmiképp sem javaslom, hogy elmenj. Egyrészt nem is ismered, másrészt éjfélkor, harmadrészt meg egy megállóban...? Ne legyél olyan naiv, hogy nem ismered fel, hogy ez sok sebből vérzik.
Menő!
Híres leszel 3 napig az RTL Híradóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!