Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem veszik föl a megálló...

Miért nem veszik föl a megállóban várakozókat, az egyedül utazó autósok?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, sokkal kevesebb magányos autóst láttam ma, de ilyen helyzetben igenis sok! Ennyire nyuszik? Mitől félnek? Az 50 éves nővérke, aki a busz megállóban álldogál, elvágja a torkát és kirabolja?

Nevetséges és ezúton üzenem, hogy minden autós, aki képtelen megtölteni a kocsiját ilyen helyzetben szégyellje magát!

2010. jan. 12. 17:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem taxi-s vagyok,és nincs kedvem 50km-s kerülővel melóba menni.A munkatársat felveszem,ha látom.
2010. jan. 12. 17:39
 2/20 anonim ***** válasza:
53%

Ne lefelé xarj

Ne az autósokat bszogasd!

Menj a Kormány ellen az juttatja ide az összes embert ! Azzal hoyg a fizetések 70% át benyelik meg levonják leáfáztatják stb...

Fejétől bűzlik a hal..

A Rohadt Államhatalom tehet mindenről!!!!!

Azok akik meghatározzák és elrendelik hogy a fizetésedből mennyit kapsz meg, és hogy a megmaradt pénzedből mennyi áfát fizetsz és a többit!!!!

2010. jan. 12. 17:40
 3/20 A kérdező kommentje:

Jaaaj, jaaaj, persze ezzel könnyű jönni, hogy én nem csak ők! De kiállni a buszmegállóba és elkiáltani magatokat, hogy ki megy arrafelé (így nem kell kerülnöd, bizony ám!), ahhoz már nincs bátorságotok!

Ti is inkább a dugóban morgolódtok egyedül, mint hogy kinyissátok a szátok és idegenekkel képesek legyetek beszélgetni... Őszintén sajnállak titeket, hogy ennyire gátlásosak vagytok!

2010. jan. 12. 17:46
 4/20 A kérdező kommentje:
Jah, tistelet a kivételnek, mert engem így vitt föl egy ilyen tiszteletes kivétel, másik két emberrel egyetemben.
2010. jan. 12. 17:47
 5/20 anonim válasza:
27%

ma 17:42

ÉLJEN! :D:D

Nagy igazság

2010. jan. 12. 17:47
 6/20 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Ne általánosíts, nekem sincs autóm, de nem hiszem el hogy te csak az autósokig látsz

Rohadjon el a kormány!

A második voltam...

2010. jan. 12. 18:04
 7/20 anonim ***** válasza:

"Horváth Csaba kormánybiztos a budapesti autósoktól kért segítséget, hogy vegyék fel a megállókban hagyott utasokat."

-origo-

Horváth Csaba Úrnak üzenem hogy menjen ő és vegye fel ő az ácsorgókat mert 300 forintos benzinár mellett meg évi 20 ezres súlyadó mellett plusz kötelező és a szar utak mellett a fizetésből erre nem futja annak aki csak 100 ezret keres!!

De Ő nem Ennyit KERES!!!!!!!

2010. jan. 12. 18:13
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

És Teljességgel kizártnak tartom hogy a milliós audijával vagy ami van neki felvenne bárkit is, de ha mégis akkor remélem nem a nemlétező cigánybűnözés áldozatává válik.

Viszont titkon drukkolok hogy így legyen!!!

2010. jan. 12. 18:16
 9/20 anonim válasza:

Mert ez MAGYARORSZÁG!!!

Baj, hogy sok a szénmonoxid, de azért csak: 1 autóban 1 ember!!

Nem ide tartozik, de megjegyezném, hogy a börtönben bandákban vannak az emberek, egyedül a magyar az aki még a saját TÁRSÁT IS FIGYELI!!! Nem bízik benne!

Beszarás

2010. jan. 12. 18:18
 10/20 A kérdező kommentje:

Baxus nem csak az autósokig látok, de most akkor, ha valaki tapló és önző annak a kormány az oka?! Na, nehogy már! Akármilyen rossz a helyzet, van egy olyan fogalom, hogy MORÁLIS TARTÁS, és ez az egyes egyénektől függ, hogy van e, nem a kormánytól...

Amúgy csatlakozom, roh@dék kurv@ kormány!

2010. jan. 12. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!