Miért nem veszik föl a megállóban várakozókat, az egyedül utazó autósok?
Nem azt mondom, sokkal kevesebb magányos autóst láttam ma, de ilyen helyzetben igenis sok! Ennyire nyuszik? Mitől félnek? Az 50 éves nővérke, aki a busz megállóban álldogál, elvágja a torkát és kirabolja?
Nevetséges és ezúton üzenem, hogy minden autós, aki képtelen megtölteni a kocsiját ilyen helyzetben szégyellje magát!
Ne lefelé xarj
Ne az autósokat bszogasd!
Menj a Kormány ellen az juttatja ide az összes embert ! Azzal hoyg a fizetések 70% át benyelik meg levonják leáfáztatják stb...
Fejétől bűzlik a hal..
A Rohadt Államhatalom tehet mindenről!!!!!
Azok akik meghatározzák és elrendelik hogy a fizetésedből mennyit kapsz meg, és hogy a megmaradt pénzedből mennyi áfát fizetsz és a többit!!!!
Jaaaj, jaaaj, persze ezzel könnyű jönni, hogy én nem csak ők! De kiállni a buszmegállóba és elkiáltani magatokat, hogy ki megy arrafelé (így nem kell kerülnöd, bizony ám!), ahhoz már nincs bátorságotok!
Ti is inkább a dugóban morgolódtok egyedül, mint hogy kinyissátok a szátok és idegenekkel képesek legyetek beszélgetni... Őszintén sajnállak titeket, hogy ennyire gátlásosak vagytok!
ma 17:42
ÉLJEN! :D:D
Nagy igazság
Kérdező!
Ne általánosíts, nekem sincs autóm, de nem hiszem el hogy te csak az autósokig látsz
Rohadjon el a kormány!
A második voltam...
"Horváth Csaba kormánybiztos a budapesti autósoktól kért segítséget, hogy vegyék fel a megállókban hagyott utasokat."
-origo-
Horváth Csaba Úrnak üzenem hogy menjen ő és vegye fel ő az ácsorgókat mert 300 forintos benzinár mellett meg évi 20 ezres súlyadó mellett plusz kötelező és a szar utak mellett a fizetésből erre nem futja annak aki csak 100 ezret keres!!
De Ő nem Ennyit KERES!!!!!!!
És Teljességgel kizártnak tartom hogy a milliós audijával vagy ami van neki felvenne bárkit is, de ha mégis akkor remélem nem a nemlétező cigánybűnözés áldozatává válik.
Viszont titkon drukkolok hogy így legyen!!!
Mert ez MAGYARORSZÁG!!!
Baj, hogy sok a szénmonoxid, de azért csak: 1 autóban 1 ember!!
Nem ide tartozik, de megjegyezném, hogy a börtönben bandákban vannak az emberek, egyedül a magyar az aki még a saját TÁRSÁT IS FIGYELI!!! Nem bízik benne!
Beszarás
Baxus nem csak az autósokig látok, de most akkor, ha valaki tapló és önző annak a kormány az oka?! Na, nehogy már! Akármilyen rossz a helyzet, van egy olyan fogalom, hogy MORÁLIS TARTÁS, és ez az egyes egyénektől függ, hogy van e, nem a kormánytól...
Amúgy csatlakozom, roh@dék kurv@ kormány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!