Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől tartotok valakit sexynek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tartotok valakit sexynek Lányok? Főleg a 18 körüli lányok véleménye érdekel.

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha van egy kis eszük, a férfias hímeket, akik helyesek... Csak nő lehet szexi. Sexy, basszus.. Hol élsz, Cukkerbolygón? Fejlövés!

KA BÜÜÜÜÜÜM!

2009. okt. 24. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Öhm... én pasira is szoktam mondani hogy szexi, mondjuk a széppel ellentétben, no lényegtelen...

Szóval szerintem... fontos hogy nézzen ki valahogy, de számomra nem ez a legfontosabb. Szeretem ha sportos, ha biztonságban érzem magam mellette, ha határozott, és vannak céljai az életben. Azt hiszem úgy nagyjából ennyi ami úgy beindít :) Aztán következő lépésben, ha szeret és én viszont szeretem, bízhatok benne, és szerelem mellett a legjobb barátom is, na az tovább fokozza... Ha ennél is tovább szeretnék menni, akkor legyen teljesen laza, nevessen velem együtt amikor vacsi utáni "büfiroham" jön ránk, ne kelljen ilyeneket visszafogni, és gátlásoskodni, lehessen vele hülyéskedni, és néha gyerekes dolgokat művelni, ugyanakkor még is gondolkozzon felnőtt fejjel aztán azt hiszem egyelőre ennyi. 19/L

2009. okt. 24. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
ha kacsafos van a gumicsizmáján és fűszál a szájában
2009. okt. 24. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak érdekes az izlése... Értelmes választ várok.
2009. okt. 25. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen sportos, öltözködjön jól(ne buz**san, mert ma aki jól akar kinézni az általában buz**san öltözik), legyen férfias és ne legyen túl sovány, legyen kondiban.
2009. okt. 25. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
értelmes választ csak értelmes kérdésre fogsz kapni:)
2009. okt. 30. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!