Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 fölötti férfiak, megbotránkoztató, ha a nő végül csak szexet akar?
Társkereső oldalon megismerkedik egy -állítólag komoly kapcsolatot akaró- férfi és egy nő,aki szintén azt keres,az adatlapja szerint.
Pár hét chat,telefon után megismerkednek szeméyesen is, viszont a nő a második randinál finoman céloz arra,hogy neki valójában megfelel a laza flört,csupán szexen alapuló diszkrét kapcsolat.
Na most ezen egy 35-42 éves férfi megbotránkozik,vagy örül ennek is?
Bár még nem vagyok 35, de azért válaszolok.
Első esetben, ha neki "megfelel", az nem azt jelenti, hogy azt is akar. Tovább ismerkednék vele és lesz ami lesz.
De ha éppen nincs másik lány a képben, akkor még a szexkapcsolatba is belemennék, a semminél jobb.
Viszont egy komoly kapcsolat mellé harmadiknak nem szállnék be. Ennél több önbecsülésem van.
Én örülnék neki. A 30 fölötti nőknek általában már megjött az eszük és hajlandóak kielégíteni az igényeiket világmegváltó elkötelezettségek nélkül is. :)
30F
Te lennél a nő? :)
Engem nem zavarna, de ilyen nővel még nem találkoztam ebben a korosztályban.
30/F
Rendben van ha csak szexre vágysz attól a férfitól,de azt mond már meg ha egy komoly kapcsolatod is lenne mellette akkor minek tartanád fel vele a kapcsolatot?
Két férfival is kefélnél.Nem gondolod ,hogy neked így sose lesz komoly kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!