Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok egy kapcsolathoz, ha az adott embernek csak a "B" terve lennétek?
Randira hívott egy srác, aki hónapokkal ezelőtt már érdeklődött irántam,de közben összejött egy csajjal,én pedig időközben rájöttem,hogy csak a B terve voltam. Most, hogy szakítottak, újra érdeklődik irántam (ő persze nem tudja,hogy én tudom, hogy csaja volt és az egyéb említett dolgok,mert nem volt publikus mindenkinek stb.).
Nekem ez degradál,nem tudnék jó szájízzel nekikezdeni...
21/L
Mik az egyéb említett dolgok? Mert nem említettél semmit.
Különben ha neked nem jön be a dolog akkor mégis mit számít más? Most ha valami hülye bemondja, hogy de ez így oké akkor mégis járni fogsz vele?
Nem hinné,hogy A terve lettem volna,mert sokkal csinosabb a másik lány,és elég tiszták voltak a szándékaim.
Az egyéb említett ok az, hogy rájöttem,hogy mellettem mást is fűzött és, hogy barátnője volt.
3,4! igazat mond
ne mással foglalkozzál, meg pletykákkal, mindig az adott embertől tud meg, amit akarsz
ha beszélsz vele, akkor minden kiderül, nem kell egyből seggel állni hozzá, találkozzál vele, majd kiderül,
Attól függ.
Ha még mindig inkább őt választaná,ha lehetne,akkor nem érdekelne.
itt a lényeg hogy ne szédülj hamarabb az ágyába mint az eredeti "A"-s.ha különösebb szünetet nem tartott szakítás után akkor a szükségleteihez keres most numerát és épp te vagy kéznél.
érdemes elkerülni annak látszatát is hogy csak pótpina légy ,ez önérzettől függ persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!