Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitévő legyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már szemeztünk, összemosolyogtunk. Mikor 4-en beszélgettünk láttam, hogy hosszasan bámul és mosolyog rám. Múltkor beszélgettünk, én kezdeményeztem másnap nem keresett. Elég visszahúzódó és csendes. Merjem randira hívni? Meg ha el is hívom, hogyan? Mert elég ciki lenne ha nemet mondana. Nem tudom, fiúk ti örülnétek ha lány hívna el? 15L

2013. júl. 31. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:

hát én nem díjaznám ha egy lány hívna el

szerintem nem tudsz sokat tenni.. nem tudod megváltoztatni az érzéseit..

15/F

2013. júl. 31. 21:16
 2/9 anonim válasza:
Én nagyon is díjaznám
2013. júl. 31. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne tedd, már ha kell a fazon.
2013. júl. 31. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, azt kifejtenéd miért nem örülnél?

Mármint mi ebben neked a rossz?

Nem baj meg semmi, csak érdekel, hogy gondolkozik az aki nem díjazná :)

2013. júl. 31. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ha én ilyen beszari típus lennék, akkor díjaznám. Amúgy meg neki kellene elhívni, nekem ez a véleményem.

15/F

2013. júl. 31. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Hívd el ha tetszik... először elhívod utána meg úgyis ő fog majd elhívni és nem neked kell őt.
2013. júl. 31. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
sztem várj h legközelebb oda jön e. Ha nem akk te hivd el
2013. júl. 31. 23:07
 8/9 gabu88 válasza:

Hát figyelj eléggé érdekes a szituáció amit vázoltál

arról van szó h ne aszt mond neki h lenne e kedved randizni velem..hanem azt mond neki h lenne e kedve beszélgetni..menjetek el sétálni v üljetek be egy helyre igyatok vmit beszélgessetek meséljetek magatokról méljüljön el a kapcsolat (és az esetleges szimpátia ;) és ha akar tőled vmit akkor meg kell h mondja..Ő MONDJA nem te..te lány vagy neki kell a sarkára állnia..:))

ha valamilyen kérdésed van vagy valami írj bátran segítek szívesen drukkolok neked 16/F

2013. aug. 1. 10:58
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!