Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagon aluli lány hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagon aluli lány hogyan tudna elcsábítani egy jóképű pasit? Valami módszer?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 15:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A természet úgy alkotott bennünket, hogy saját külsőnk legyen a mérce abban, hogy hol kezdődik a közepes, jó, fullos kategóriájú nő/férfi.

Pl. volt egy időszak amikor 90 kg voltam (180 cm), akkoriban lényegesen csúnyább csajokat is szépnek találtam (mint most 80 kg-val), illetve néztem az érettségi tablóképem nem rég, mai szemmel a csajok többségét a képen nagyon csinosnak tartom, míg abban az időben csak 3 csajt tartottam közülük nagyon csinosnak.

2013. júl. 31. 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ezt a kérdést fel kellett tenned, akkor vagy fantáziád nincs, vagy önbizalmad, ha pedig ehhez "átlagon aluli" külső társul, akkor nagyjából 0% esélye van a dolognak.
2013. júl. 31. 15:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát, ez most közhely lesz. Bocs.

Számít a személyiség is. Én pl nagyon szeretem, ha egy lány vidám, kedves, intelligens, kellemesen érzem magam a társaságában. Hidd el ez nagyon sokat tud kompenzálni.

Azt is hozzá kell tennem, hogy nem mindig eleget. Ebből lesz a "lány barát". Meg persze könnyű kiszúrni, ha valaki csak megjátssza, hogy hú de jó fej, szóval csak óvatosan.

És hát be kell látni, hogy vannak szép lányok is szép belsővel, és őket meg nehéz lekörözni.

Egy 20 éves fiú

Ui.: 16 évesen nem igazán érdekelt, milyen egy lány belülről. Vagyis de, csak nem úgy.

2013. júl. 31. 16:21
 14/24 Gábor_000 válasza:
50%
Légy önmagad! Ne akarj megváltozni! Ne a jóképű pasikra bukj! Ők köcsögök és bunkók! Keress átlagos, neked való fiút!
2013. júl. 31. 17:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Engem általában mindenki a humoromért, nyíltságomért kedvel, legyen az helyes srác vagy csúnyább.

Mondjuk én külsőre is jól nézek ki, de nem ez az, amiért megszereti valaki a másikat, a jó külső max annyira elég, hogy egy lépéssel előbb észrevesz az ellenkező nem. De beléd szeretni csak akkor fog, ha megismer és tetszik neki az egyéniséged. Ha ez nem tetszik, akkor szeretni úgyse fog... a jó külső max arra elég, hogy le akarjon veled valaki feküdni.

És egy jó pasi hiába néz ki jól, attól még az ő szívét is ugyanúgy lehet megnyerni... csak mivel megteheti, hogy szép és egyben jó fej legyen a barátnője, így ezek a lányok indulnak nagy előnnyel. Neked max akkor van esélyed, ha a személyiséged tényleg nagyon megnyerő.

Szóval lehetőleg legyél felszabadult, érezze melletted boldognak magát. Ez a kulcs.

22L

2013. aug. 3. 13:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Küldj képet, mert szerintem nem lehetsz annyira csúnya :)
2013. aug. 3. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés úgy hangzana, hogy átlagon aluli/átlagos fiú hogyan tudna elcsábítani egy jó csajt akkor az lenne a válasz hogy sehogy.
2013. aug. 3. 13:16
 18/24 A kérdező kommentje:
2013. aug. 3. 13:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezen elég jól nézel ki, nálam 10/6.
2013. aug. 3. 13:32
 20/24 anonim válasza:
Ez a lány nagyon szép, szerintem nem te vagy, mert akkor lenne önbizalmad. Nem értem miért átlagon aluli, tényleg nagyon szép.
2013. aug. 6. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!