Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ki nyomulna, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki nyomulna, egy visszafogottan izmos, jóképű férfira, aki nem panelban lakik?

Figyelt kérdés
21f :)
2013. jún. 26. 03:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem kultiválom a hajléktalanokat. Inkább sajnálom őket.
2013. jún. 26. 03:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért hangsúlyos a nem panelba dolog? :)
2013. jún. 26. 04:11
 3/9 A kérdező kommentje:
mert a panel gáz:S
2013. jún. 26. 04:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, nem szeretem a nagyképű pasikat. Miért lenne a panel gáz? Sokan örülnének ha olyan lakásuk lehetne.
2013. jún. 26. 04:39
 5/9 anonim ***** válasza:

ja hogy kerteshàzban vagy hasonlòban laksz.értem,lényegtelen amùgy,ha ezt hangsùlyozod majd ne lepődj meg ha kihasznàlnak...4 tìpusù csaj van:1.aki a pénzedre vagyonodra hàzadra kocsidra beosztàsodra nyomul 2.akit a külsőd érdekel..izmos jòképű/kinek mi/

3.a belső tulajdonság a lényeg,csak az(az àlszentek,akik az 1.kategòriàra vàgynak) 4.Akiknek sosem kellenèl

én előbb külsőt nézek majd belsőt csak annyira hogy értelmes kommunikàciòra alkalmas legyen...kb...hàzra nem nyomulok..xD

2013. jún. 26. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkàbb esélyt adnék egy ilyen fiúnakk, de biztos hogy èn nem kezdenèk rá nyomulni, ő a fiú, hódìtson meg ő, ne fordítva.
2013. jún. 26. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, engem különösebben nem érdekel, hogy valaki panelban lakik, kertes házban, albérletben. És a négy típusú nővel sem értek egyet, vagy kell, hogy legyen egy 5.

Amikor eleve megismerkedsz egy lánnyal, fiúval és ő rögtön rákérdez arra, és amúgy milyen házatok van? Na ott a bibi. Mert amikor először találkoztok, nem hiszem, hogy azt kérdezné? Ja panelban laksz? Akkor nem tetszel...

1. a belső - kedves(pl: előre enged az ajtónál)- nekem ez nagyon fontos.

2. kinézet - fontos, számomra hogy legyen rajta egy kis izom, ha én törődöm a külsőmmel, elvárom hogy ő is sportoljon valamit. ( volt már olyan is, hogy egy vékony fiú tetszett meg, mert volt önbizalma és végtelenül rendes volt)

3. legyen hűséges - ha eleve több lánnyal kavar, már kiesett hiába van meg az összes tulajdonság.

4. legyen okos - ez egy nagyon fontos szempont, hiába negyedikként írtam. - ne legyen ostoba, mert az elég ciki. Na az ciki, nem az, hogy panelben lakik.

5. Ne igyon sokat (alkoholt). Egyszer-kétszer berúghat, ünnepekkor (de annak sem örülnék), de ne mindennap igyon meg vagy 8 üveg sört. Persze egyet megihat, de az is csak egy félliteres legyen, vagy kettő.

Szerintem nem csak én vagyok úgy a lányok/nők között, akiknek ez fontos szempont. Legyen ez az 5. kategória.

Mert hiába van pénze, ha amiket írtam azoknak nem tesz eleget.

Van barátom, és ő mindegyikben tökéletes. Persze, vannak hibái, de úgy szeretem.

Szerintem, többen is nyomulnának rád, ha kedves vagy, izmos vagy, jóképű vagy. De az ismeretségen sok múlik, hogy utána milyennek gondol majd. Minden lánynál más elvárások, illetve kikötések lehetnek. Véleményem szerint a férfiaknál is megvan ugyan ez.

L/19

2013. jún. 26. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:

mi köze ennek a panelhez?

egyáltalán nem gáz. külsőre talán... de amikor panelban éltem én élveztem... és ha kicsi az önbecsülésed ne itt tuningolj!

2013. dec. 23. 01:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy én sosem nyomulnék senkire. :)
2013. dec. 23. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!