Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? 16/l vagyok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/l vagyok

Figyelt kérdés
1 hete szakított velem a barátom,mert egyik osztálytársa elmondta neki h mit érez iránta,és a volt barátom(17) rájött hogy neki sem közömbös a csaj.A csaj(16) mondta azt is hogy szakít a jelenlegi barátjával,aki 28.A -volt- barátom azt mondta hogy LEHET hogy majd ezt a döntést később megbánja.A csajjal még nem jár,mert az azt mondta neki hogy kell neki még egy kis szünet 2 barát között.Mit tegyek,hogy a -volt- barátom tényleg megbánja a döntését....legyek sokkal rendesebb...aranyosabb+ ilyenek,vagy csináljak úgy,mintha már túljutottam volna rajta.igazából még nem jutottam túl rajta,mert én nagyon szeretem,de ezt ő lássa,vagy ne mutassam ki mennyire bánt a dolog.
2009. okt. 24. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el lúzer. Ha kimutatod az érzéseid előtte tudja, hogy még nyeregben van nálad, vagyis a másik csajnál nyugodtan próbálkozhat. Keress magadnak te is mást majd idővel, ezt meg felejtsd el.
2009. okt. 24. 12:04
 2/12 A kérdező kommentje:
húú köszi,azért nem kéne lelúzerezni.....én itt tanácsokat kérek.....azt meg nem írtam,hogy visszafogadnám,csak annyit h mit tegyek h tényleg érezze h rosszul döntött...próbálom elfelejteni azért....írjatok...:D
2009. okt. 24. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked, hogy próbálj túl lépni rajta tudom nehéz és nem könnyű, de próbáld meg. Figyelj ha szakít azért veled mert egy másik csaj azt mondta járna vele, akkor nem érdemel meg téged. Szóval lépj túl és ha vissza akarja magát könyörögni, ne hagyd magad. Mond meg neki az ő döntése volt ő szakított veled.

Ha bánatos vagy akkor egyél sok csokit, legyél a barátaiddal, mozogj sokat és élvezd az életet. Fiatal vagy még hogy szomorkodj egy kapcsolat miatt.

2009. okt. 24. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi .....

de mit tegyek?

nem tudom h visszafogadnám-e.de nekem most az a lényeg,hogy tényleg rájöjjön hogy hibát követett el...

mi esik neki rosszabbul?(mármint,amivel rájön h tényleg hülyeséget csinált)

az ha kedvesebb vagyok,és úgy t eszek,mint aki már túllépett rajta,vagy ha nem leszek rendesebb,csak annyira,mint eddig voltam,és látható rajtam a bánat?

jelenleg csak azt szeretném,ha rájönne h tényleg rosszul döntött,és átélé azt ,amit én

2009. okt. 24. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Legyél vele közömbös, öltözködj csinosan, és amikor lát, mutasd azt, hogy kitörő jó kedved van. Szerintem ez a max., amit tehetsz.

17/L

2009. okt. 24. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:

szerintem barátkozz vele, beszélgessetek sokat, de közben azt is éreztesd, hogy túlléptél rajta, és már nem akarsz tőle semmit..

de szerintem semmiképp sem fogadd vissza később.

2009. okt. 24. 13:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm mesélte, hogy anno ugyanígy szakított vele a barátja. Annyira összetört, hogy egy hétig alig evett. Lefogyott 5 kg-ot. Azután jobban lett és új ruhákat kellett vennie, mert már mind nagy volt rá.

És hát..visszatért a kedve is. Mosolygós lett megint.

A volt barátja egy hét múlva odament hozzá, hogy megbánta a dolgot és hogy milyen szép lett.

A leányzó meg mondta neki, hogy hát ez pech, mert ő már nem bánja.

Azt mondta nagyon jól esett neki, hogy visszaadhatta neki a dolgot. :P :)

2009. okt. 24. 15:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Könnyű mondani tudom, de túl kell magad tenni rajta. Mi értelme hogy rágódj ezen? Ha egyszer ilyen probléma miatt szakitott akkor jól mondta elöbbi kommentáló. loozer, se nem szeret se nem semmi, voltál hogy legyél neki és ennyi. Ha jó kedvü vagy és látszik rajtad hogy hidegen hagy már a dolog akkor az neki rosszabul fog esni.

Sok szerencsét.

2009. okt. 25. 06:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is felejtsdd el.Mien szánalmad pasi képes meggondolni magát csak igy,attól,h egy másik csaj belészeretett.SZánalmas,1 szóval :) ne haragudj.Sztem sokkal jobbat érdemelsz akkor.HA menni akar,akkor meg ezvan,ne foglalkozz vele,majd megbánja ;)CSak fel a fejjel
2009. okt. 29. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
felejtsd el. nehogy fuss utána vagy bármi. szard le
2009. okt. 29. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!