Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok ez mit jelent? Ti akkor is csináltok ilyet ha egy fiu nem jön be?
Sziasztok!Fiu vok és az osztályomban van egy lány!Ő nagyon tetszik nekem,kb 2 hónapja kerültünk 1 osztályba.Az a helyzet hogy van pasija,igy én nem is próbálkozok...de viszont ő folyamatosan "piszkál" tehát csikiz,a hajamat cseszteti :) meg stb... meg olyan is volt hogy letapizta a bicepszem(ki vok gyurva).
Szerintetek ez jelent valamit?Ti is csináltok ilyet? Vagy csak akkor ha bejön nektek az illető?Mi a véleményetek erről?Teljesen tanácstalan vagyok mert nem tudom eldönteni hogy csupán barátkozik vagy bejövök neki??
Hányszor kérdezed még ezt te kigyúrt macsó?
Van szád (elméletileg) kérdezd meg tőle.
13:14-es vagyok
lemaradt h valszeg nem akar tőled semmit,csak szimplán bejössz neki vmennyire
szerintem nem akar tőled semmit, csak így barátkozik. ha akarna szakítana a sráccal..
és ne a srácot piszkáljátok már amiatt, hogy mit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!