Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerény fiúk! Mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerény fiúk! Mit csináltok ha egy lány kezdeményez nálatok?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác. Elég csendes, visszafogott fiú. Mondjuk én is visszafogott és csendes vagyok, de írtam neki myvipen, hogy milyen a sulija, régen beszéltünk. Csak azért írtam, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Amúgy jóban vagyunk, ismerjük egymást.

Ha ilyesmivel írna nektek egy lány, mit szólnátok hozzá, "lecsapnátok a labdát"? Hogyha érdeklem, akkor élne a lehetőséggel szerintetek?

2010. szept. 9. 22:57
 1/6 soundcloud ***** válasza:

meglepődnék...összesenék...sírógörcsöt kapnék :)

na jó amúgy nincs semmi gáz, ha te tetted meg az első lépést, de azért még korántsem biztos, hogy a srácnak is bejössz, ahhoz többet kell beszélgetnetek

2010. szept. 9. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha csak szerény akkor élne vele. (Szerintem)

Ha viszont gátlásos akkor esélytelen.

2010. szept. 9. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
igen és igen, legalábbis én így tennék, hogy a kiszemelt fiú, hogy cselekszik azt nem tudhatom :)
2010. szept. 9. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
ha igen, akkor élne a lehetőséggel, minden pasi élne
2010. szept. 10. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem elég szerénynek ismernek az emberek,nem jártatom a számat soha,nem is vagyok bőbeszédű,inkább magamnak való fajta.Múltkor egyik szórakozóhelyen odajött egy részeg kis pics@,de elküldtem a franca elég bunkó módon.Nem szeretem az ilyen agyonmázolt,mínusz IQ-s cicababákat.De a kérdésre válaszolva,ha normális lenne a lány,akkor valószínűleg válaszolnék neki.
2010. szept. 10. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagynám magam sodorni...
2010. szept. 10. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!