Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hagyni kellene, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hagyni kellene, és nem foglalkozni vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik ezt meg is mondtam neki kb 4 hónapja, akkor azt mondta jelen pillanatban fiú-lány kapcsolat nem jöhet szóba. Azóta sokat levelezgettünk, viccelődünk egymással. Van, hogy sokszor feladja a labdát, amit lecsapva bepróbálkozok pl egy meghívással, menjünk el ide oda. Ezekre a meghívásokra azonban nem reagál, ír egy oldalas emailt viccelődik, leír minden egyéb dolgot, de arra semmit, ezt már 2x csinálta meg, és nem értem.
2009. okt. 23. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát barátom még robalkozz hátha kijon valami...Nekem már bejott egy párszor....
2009. okt. 23. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is húzza az időt. Ha kitartó vagy valami majdcsak kikerekedik belőle! Persze ez lehet jó is, rossz is. De ha most szívesen viccelődik és kedves veled, akkor szerintem még vagy csak nem döntötte el, vagy tetszel neki, csak éppen még várat magára.

Türelem!

2009. okt. 23. 23:48
 3/9 A kérdező kommentje:
De én már nagyon unom a mailozgatást, pontosabban nem unom, de szeretnék túllépni rajta. Viszont bármivel próbálkozok nem reagál rá.... :-( Nagyon kedvelem, de nem tudom hogyan tovább...:-(
2009. okt. 23. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem finom elutasítás...
2009. okt. 24. 07:35
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha ennyire biztos magában, hogy semmit nem szeretne, akkor miért nem állít le? Küldjön el a ......
2009. okt. 24. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Tény, hogy nem mindenki ilyen egyenes......

De nekem is más az érzésem, éppen ezért írtam azt, hogy kell még neki egy kis idő, hogy eldöntse mit akar.

2009. okt. 24. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod hagyni, akkor csináld azt, hogy ritkábban írsz neki, nem válaszolsz mindenre (pont, ahogy ő is), a felszabaduló időben pedig hajtod a többi csajt.

Aztán kezeld haverként, írd meg neki, milyen szépen mosolygott a Juliska a múltkor, a Franciska meg hozzádsimult a buliban, és nem is tudod, hogy a Julira hajts-e, mert ő olyan normális lánynak tűnik, viszont a Franciska teljesen felizgat... :)

2009. okt. 25. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
En ismerek egy lanyt, akire nagyon nyomul egy srác, de ő ki nem állhatja, nekem panaszkodik hogy nemhagyja nyugodni a srác, de hiába mondom neki hogy rázza le, mondja meg neki hogy őnála esélytelen, nem teszi, mert nem akarja megbántani, kérdem én akk mégis van vmi? neem neem... szal lehet hogy csak nem akar megbántani, (de am sztem ez genyóság kicsit hitegetni a másikat hogy van esélye, ha amugy nincs) szal lehet hogy nincs is esélyed...
2009. okt. 25. 22:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán tudok elmenni rajta az biztos! Általában mindig kedves vagyok hozzá, bókolok neki, és nincs ellenére a dolog, legalábbis nem veszem észre, hogy zavarná a dolog. Mikor levelet ír, akkor ő is mindig kedves, van hogy be beszólogat viccesen, egy-egy kacsintós smile-val kísérve, de nem tudom akar - e valamit, mindenesetre azt tudja, hogy én mit érzek iránta. Én bízok benne, nem csak élvezi, hogy odavannak érte, és nem játszadozik, hanem igenis egy kicsit bejövök neki, csak nem tudja mitévő legyen vagy időre van szüksége vagy nem tudom......
2009. okt. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!