Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek fel a találkozóra? Vagy ráérek ezzel csütörtökön is foglalkozni?
(Azért kérdezem már most,mert én szeretek előretervezni és nem szeretnék az utolsó pillanatban kapkodni.)
Pécstől nem messze lakok,és két hete a városunkban egy koncerten megismertem egy normális fiút.:)
Megszólított,aztán megismerkedtünk egymással,a végén msn-t cseréltünk és azóta is beszélünk.:)
Ő szeretne velem találkozni és én is vele.:)
Ha minden igaz akkor pénteken délután olyan 4-5körül találkoznánk Pécsen.
Hááát,előre nem tudom,hogy milyen idő lesz,de akaratom ellenére azon kattog az agyam,hogy vajon mit vegyek fel..
Gondoltam arra,hogyha nem lesz rossz idő akkor felhúzok egy farmert,egy fekete topot és egy ehhez hasonló inget: [link]
Ha hűvös,akkor meg talán egy farmert húznék fel,egy topot és arra felhúznék egy ilyen fölsőt(nem is vastag,hanem kicsit vékony anyagú): [link]
Szerintetek? Vagy ezen ráérek még gondolkozni?:)
Főként attól függ mit akarsz a randin csinálni.
A másik, hogy bőven ráérsz még gondolkodni rajta.
Sétálni,beszélgetni,stb.:)
Utolsó: Valószínű:)
Csütörtökig még 100 másik ruha is eszedbe fog jutni. :)
(nekem az első jobban tetszik)
Ez is igaz.:)
Bár nekem is az első tetszik jobban.:) Majd még meglátom.. Azért köszi a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld pacsi!:)
És ha szakadni fog az eső? Annak is megeshet :)
Amúgy amiben kényelmesen és jól érzed magad. Ha tetszel a fiúnak, akkor oly mindegy miben mész. Hisz mikor először találkoztál vele akkor se válogattál órákig ruhákat.
Hát ne essen az eső:)
Na igen,igaz.. Minek is agyalok ezen..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!