Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El fogja hagyni a "barátnőjét"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogja hagyni a "barátnőjét"?

Figyelt kérdés

2 hete megismertem egy tök aranyos srácot, és első este haza is mentem vele. Nagyon jó esték volt nála, de "megbeszéltük", hogy nem bonyolítjuk a dolgot közöttünk. Én akkor randizgattam egy másik sráccal, neki meg van egy nyitott távkapcsolata.

Nem az volt az utolsó esténk. Már többször megismételtük, randiztunk is, vacsorázni voltunk, kézenfogva megyünk az utcán. Tegnap itt is auldt nálam, együtt reggeliztünk, együtt mentünk dolgozni is. Persze mindeki a maga munkahelyére. Ölelget, csókolgat, tök jókat el tudunk beszélgetni és nagyon boldog is vagyok és rajta is látom...Sajnos, ami a boldogságom útjában áll, az a nyitott távkapcsolata...Nem mertem eddig rákérdezni, hogy most mi van közöttünk, mert félek az igazsgától. Annyit azért tudok, mert mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem és nem akarja abbahagyni ami közöttünk van és h nem boldog a barátnője mellett. A csaj már el is mondta neki, hogy kavargat vkivel...

Szerintetek van esélyem őt megszerezni vagy hagynom kellene??

2011. jún. 29. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

nyitott távkapcsolat.. nem tűnik túl stabilnak!

de nem biztos,hogy elhagyja azért,mert veled jól érzi magát:S velem annyiban hasonló a helyzet hogy akivel én találkozgatok ő messze él és évek óta van kapcsolata. de jön hozzám és találkozunk..tudom hogy nem fogja elhagyni,sikerül reálisan látnom a dolgokat:/ azért nálad erre több az esély,szurkolok nektek:)

2011. jún. 29. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy mi tartja még őket össze, ha már mind a ketten mással érzik jól magukat. Ez inkább érdeklődés, mint számonkérés, szerintem egy ilyen helyzetben simán belefér egy beszélgetésbe.
2011. jún. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!