Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz találni egy nőt, aki szívesen lenne szűz férfival (Aki már nem a legfiatalabb korosztályba tartozik) is? Egy csomó ismerkedés, randi után, ha szóba kerül mindig valami kifogás a vége.

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne mond el,hogy szűz vagy.Csak annyit,hogy béna.
2013. júl. 29. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Kár volt a homlokodra tetováltatnod, látod? Így most mindenki tudja rólad.
2013. júl. 29. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:

ez itt nem a reklám, és önfényezés helye.

egy kamu kérdésnek jó volt, de nem hinném, h vki horogra akadna egy ilyen átlátszó csalin.

bár lehet szerencséd lesz...

2013. júl. 29. 17:46
 4/12 A kérdező kommentje:
17:46: Nem reklám, tanács kérése. Az itt kapott tudást kamatoztatni már tudnám :)
2013. júl. 29. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem se mondd el, csak azt hogy nincs sok tapaszatalatod. Azért idegenkednék pl én tőle mert annak aki hiuszon évesen még szűz tuti van valami szocializációs problémája.
2013. júl. 29. 17:54
 6/12 A kérdező kommentje:
17:54 : Amit nem tudsz, az nem is fáj, nem is létezik? :)
2013. júl. 29. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Próbálj sok lóvéval ismerkedni, és valami menő kocsival.

Egy órán belül lesz egy rakás nőd...

2013. júl. 29. 18:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőket jól megpofoznám!
2013. aug. 2. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:

A te szempontodbol az lenne a legjobb ha nem mondanad el...

Amugy en se kezdenek szuz pasival... nem csaka benazas miatt, hanem meg pluszba bevezetem a jo kis szex vilagaba aztan ugyis kivancsi lesz massal milyen...

Ha meg idosebb vagy akkor ott inkabb rendes kapcsolatra keresnek maguknak part a nok, hosszutavon gondolkodva.

Miert nem keresel egy nem olyan komoly kapcsolatot?

Vagy ha vallasos vagy akkor olyan kozossegekben.

De amugy miert vagy szuz?

Nekem ez olyan fura. Nem ertek egyet a 13 evesen veszitsuk el politikaval, de 18 korul mar siman ossze lehet bujni az agyikoban, a test is vagyik mar ra az esz meg mar nem gyerek...

2013. okt. 6. 10:23
 10/12 A kérdező kommentje:
10:23 : Egyébként mi számít idősebbnek?
2013. okt. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!