Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés? HELP!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés? HELP!

Figyelt kérdés

Megismerkedtem neten egy fiúval. Róla már láttam jó pár képet, de ő rólam még egyet sem. Már több hete chatelünk, nagyon-nagyon aranyos fiú. Mostanában már többször is felhozza, hogy szeretne látni rólam képet. Azt mondja, hogy nagyon megkedvelt, ő is aranyosnak tart engem. Az a "baj", hogy nem nagyon merek neki képet küldeni magamról, mert egy az, hogy egyáltalán nem vagyok vékony, sőt, eléggé vastag vagyok, de sportolok, naponta járok futni, de nem nagyon akar még látszani. Az arcommal nincs semmi bajom, többen is mondták már, hogy szép baba arcom van. Egész alakosat nem küldök, de biztos lehet majd látni a képen, hogy nem vagyok nádszálvékony. A fiúnak nem mondtam semmit arról, hogy vékony vagy kövér vagyok-e, nem is kérdezte. Szerintetek ha meglátja, hogy ilyesmi az alkatom, akkor ott fog hagyni?

[link]

2013. júl. 28. 22:26
 1/9 A kérdező kommentje:
*Ha netalántán mégis tovább beszélgetnénk, találkozót mennyi idő után "érdemes" kérni?
2013. júl. 28. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el neki azt amit ide leírtál, hogy kissé félsz mert nem vagy kibékülve magaddal, stb? Legalább lenne egy körvonalas fogalma arról, hogy mire számíthat.
2013. júl. 28. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Várd amíg elhív ő,de szerintem nem fog ott hagyni ha lát.Ha szép arcod van,okos,értelmes vagy,akkor simán elmenne neki egy ilyen csaj is,kivéve ha bunkó amúgy.(Ki tudja,nem ismered még jól...)
2013. júl. 28. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha most nem tetszel neki akkor később sem fogsz. Nem érdemes halogatni, bátran küldj képet. (Persze ne ilyen előnytelen szögből mint a kép amit linkeltél.)
2013. júl. 28. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
A fiúk általában nem szeretnek csontokkal játszani szóval nemhiszem hogy zavarni fogja zavarni... (nekem tetszik az ilyen alkat :p)
2013. júl. 28. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Küldj képet.. semmi szégyellnivalód nincs. A sportolás meg majd segit.
2013. júl. 28. 22:37
 7/9 J0keer ***** válasza:
melyik ismerkedős oldalon "futottál" össze vele?
2013. júl. 28. 23:02
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) igazából itt a gyakorin kezdtünk el egymásnak írkálni, már facebookon beszélgetünk, de ott nincs rólam kép..
2013. júl. 28. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
nyugodtan küld. ha már több hete beszélgettek akkor nem lesz gond. ha ő mutatott képet, akkor te is mutass, ez is csoda hogy eddig kibirta hogy nem látott legalább képen. neked van elképzelésed kivel is dumálsz, de neki nincs, és nagyon nem mindegy ez, szerintem.
2013. júl. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!