Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés? HELP!
Megismerkedtem neten egy fiúval. Róla már láttam jó pár képet, de ő rólam még egyet sem. Már több hete chatelünk, nagyon-nagyon aranyos fiú. Mostanában már többször is felhozza, hogy szeretne látni rólam képet. Azt mondja, hogy nagyon megkedvelt, ő is aranyosnak tart engem. Az a "baj", hogy nem nagyon merek neki képet küldeni magamról, mert egy az, hogy egyáltalán nem vagyok vékony, sőt, eléggé vastag vagyok, de sportolok, naponta járok futni, de nem nagyon akar még látszani. Az arcommal nincs semmi bajom, többen is mondták már, hogy szép baba arcom van. Egész alakosat nem küldök, de biztos lehet majd látni a képen, hogy nem vagyok nádszálvékony. A fiúnak nem mondtam semmit arról, hogy vékony vagy kövér vagyok-e, nem is kérdezte. Szerintetek ha meglátja, hogy ilyesmi az alkatom, akkor ott fog hagyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!