Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Érdekelne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Érdekelne a véleményetek.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, most megyek kilencedikbe.

Miért van az, hogy idősebbeknek jövök be? Utolsó 5 pasi aki akart volna tőlem valamit 20,22,19,21. Mert..ha még én is éreztem volna irántuk valamit, akkor se tudtam volna velük lenni, a korkülönbség miatt. Anyu tiltotta volna. Miért akarnak a mostani 17-20 évesek 14-15 éves barátnőt?

2013. júl. 26. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehetséges, hogy érettebb vagy, ezért. :)
2013. júl. 26. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
ha idősebb leszel rájössz magadtól :)
2013. júl. 26. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert titeket könnyebb befűzni + még jobb ha előtte nem is voltatok senkivel nincs összehasonlítási alapoto és elmaarad az ebből következő szokásos gúnyolódás-kiröhögés is.
2013. júl. 26. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó, de pont azért kérdezem, hogy már most tudjam.:) Csak engem ez annyira..zavar..Hogy én még nem érzem késznek magam arra hogy csóknál többre is menjünk, ők meg már idősebbek, nekik erre szükségük van. És most jönne az, hogy..megvárnak. De akkor meg én érezném rosszul magam amiatt..:/
2013. júl. 26. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyjad az egészet de szerintem azért van mer jól nézel ki ők meg nem találnak a saját korosztályukból senkit akivel tudnának valamit kezdeni. Én hagynám őket a fenébe.
2013. júl. 26. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj!:)
2013. júl. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!