Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lerázott a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lerázott a csaj?

Figyelt kérdés

Gyakszin 4 napig együtt voltam egy csajjal, múlt héten ismertem meg, de már a héten nem jár, végzett. Facen írtam neki hogy ha teheti, jöjjön be meglátogatni, meg kérdezgettem a munkával kapcsolatban mit hogy kell csinálni, végül az utsó válasza ennyi volt: nem tudom...amúgy nem fogok bemenni....más dolgom is van .

Ja és van barátja.

2013. júl. 29. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen lerázott :(((
2013. júl. 29. 15:17
 2/15 A kérdező kommentje:
De látszott rajta gyakszin hogy tetszem neki, meg eddig az utolsó válaszig is normálisan válaszolgatott mindenre. Mondom van barátja, szal biztos emiatt lehet ez.
2013. júl. 29. 15:21
 3/15 anonim ***** válasza:

de mit erőlködsz, ha van pasija?

mondd, van benned olyan, hogy gerinc?

2013. júl. 29. 15:25
 4/15 Froncsi ***** válasza:

Ez szerintem sima lerázás.

Nekem úgy tűnik rohadtul megunta a végére, hogy írkálsz neki.

És nem csak a pasija miatt nem megy be

2013. júl. 29. 15:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát mért mi más miatt? Itt a gyakszihelyen jóba volt mindenkivel, kedvelték, mondták is neki hogy jöjjön vissza majd, stb. Érdekes, biztos megtiltott a barátja hogy bejöjjön.
2013. júl. 29. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
nemtom haver de sok sikert, nekem is van egy csaj ismerősöm, de simán eljött velem ahova hívtam, miközben van barátja. nemtom mi van ilyenkor. Néha néha elhívom, amíg ő fogja kimondani először h szeretlek. Barátja miatt nem akarom erőltetni én :D
2013. júl. 29. 15:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Mert minden csaj más.
2013. júl. 29. 15:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezt élőbe kéne megbeszélni vele miért írta ezt, de tuti nem jönne el, véletlen összefutunk vhol arra meg kevés a sansz.
2013. júl. 29. 15:40
 9/15 Froncsi ***** válasza:

minden csaj más, de azért ne éld bele nagyon magad.

Nekem úgy tűnik, hogy azt gondolod 4 nap közös munka után ott fogja hagyni a pasiját.

Persze, legyél bizakodó, de szerintem túlgondolod a dolgokat.

Hahó! Lerázott. És teljesen mindegy, hogy a pasija miatt, vagy sem.

2013. júl. 29. 15:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem egyből, hanem fokozatosan. De úgy tűnik hogy ő ebbe nincs benne, különben nem írta volna ezt.
2013. júl. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!