Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik undorítónak tartják a nyelves csókot?
Másnak a nyála mindig is taszított, de hogy az én számba dugja a nyelvét... és semmi élvezet nincs benne. "Turkáltok" egymás szájában csak, nem? 2 féléves kapsolaton vagyok túl, és egyiknél sem tetszett...
17/L
Első hölgynek igaza van... :)
Egyébként nem csak az egymás szájában való turkálásról szól...
mert még nem volt olyan pasi aki levett volna a lábáról, mert mindig csak a külsöt nézted és ezért "csak" egy ileltve kettő számodra szép fiud volt semmi több
De ha picit idősebb leszel és jön egy Férfi aki külsöleg belsöleg levesz a lábáról akkor hidd el nem csak a nyelvét fogod élvezettel nyalogatni. Sőt... egy jól sikerült hétvége után ugy dorombolsz majd mint a kiscicák :D
Prof. Shevy, hát oké, akkor még várok...
Egyébként nem a külsőt néztem csak, sőt visszagondolva az exeimre, nem túl tetszetősek, szóval nem azért voltam velük, és mindegyikkel én szakítottam.
Mi lesz majd az orális szexnél? :)
Azt még elhiszem,hogy valakinek nem jön be, de a csókban tényleg nincs semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!