Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért tartják a férfiak undorít...

Mért tartják a férfiak undorítónak egy kövér nő látványát?

Figyelt kérdés
Én el vagyok hízva és azóta nem volt párom...A férfiak úgy néznek rám ,mint ha nem is ember lennék...pedig attól még lehetnek becses értékeim....A válaszotokat indoklással :) Köszi
2010. júl. 23. 19:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
cm/kg?
2010. júl. 23. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Talán nem voltál ott biológián? Ez genetika...
2010. júl. 23. 19:27
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Mert nem látszik az alakjuk, a voanalik, nagyobb a nő náluk stb.

Lehetnek "becses értékeid", de téged sem érdekel az egy férfiban, ha külsőre már nem vonzó.

2010. júl. 23. 19:32
 4/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem minden férfi a szexis,csontváz nőkre bukik.Egyik nő ismerősöm például 65 kg és 160 cm(elég duci,talán 67 kg is megvan),és mégis van férje!A férje persze csontváz..:S

Én mondom neked,hogy előbb-utóbb te is megtalálod az igazit..(még gondolom keresed...)

2010. júl. 23. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Mert attól,hogy valaki duci,attól még lehet széép:) az a nő például szép..de szégyelli magát a kilói miatt..
2010. júl. 23. 19:37
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Én ismerek 2 párt, akiknél a hölgy kórosan elhízott, a párja pedig kórosan sovány(ez a "egy cérna lóg ki a pólódból! Ja, nem, az a karod fickók) :)
2010. júl. 23. 19:37
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

szia!

Már bocs,csak a pasik szeretik mutogatni a baráétnöiket,és akkor valószinű a barátok megszólnák,h milyen nője van.

2010. júl. 23. 19:38
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Én sovány vagyok, és valamiért taszítanak a kövérek. De nem csak a nők, a férfiak is visszataszítóbbak kövéren (nem mintha rájuk buknék:P). Egyszerűen nem szeretem és kész. Mindig az jut róluk eszembe, hogy naphosszakat zabálnak, mint a disznó (persze egy részük nem tehet róla, ez tényleg genetika). Egyszerűen nem passzol egymáshoz az életvitelünk.
2010. júl. 23. 19:43
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Van olyan, hogy szépérzék, és ha ránézel egy csinos, szép alakú nőre és egy formáját vesztett elhízott nőre, sztem tudni fogod a választ:

[link]

[link]

2010. júl. 23. 19:48
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy csomó dagadt nő ismerősöm van akinek barátja/férje van.
2010. júl. 23. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!