Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért tartják a férfiak undorít...

Mért tartják a férfiak undorítónak egy kövér nő látványát?

Figyelt kérdés
Én el vagyok hízva és azóta nem volt párom...A férfiak úgy néznek rám ,mint ha nem is ember lennék...pedig attól még lehetnek becses értékeim....A válaszotokat indoklással :) Köszi
2010. júl. 23. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Honnan veszed hogy csak a FÉRFIAKAT taszítja és hogy csak a kövér NŐK látványa taszítja őket?

A kövér nők és férfiak látványa taszító a többi férfi és nő számára, ennek semmi köze nincs a nemekhez. Egyszerűen gusztustalan, csúnya, egészségtelen...

2010. júl. 23. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

"Egyik nő ismerősöm például 65 kg és 160 cm(elég duci,talán 67 kg is megvan)"

- Igen, csak ez sehol sem kövér. A kövérség valahol 80 kg-nál kezdődne nála, vagy inkább még jóval afölött.

2010. júl. 23. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azt hittem nekem soha a büdös életben nem lesz férnem...és lett:) 29 éves vagyok és immár 3 éve házas! Világ életemben molett voltam és nagyon visszahúzódó is ezáltal. De megtaláltam azt a férfit aki tényleg így szeret:)) Azért kövér és kövér között is hatalmas különbségek vannak ám!!! Én ilyesmi alkat vagyok: [link]
2010. júl. 23. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Én kövér vagyok és van párom, 4 és fél éve. Jó helyen kell keresni, sokan imádják a duci lányokat!

20/L

2010. júl. 23. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan kövér nőknek akik házasok a 80%-uk még házasság előtt nem volt kövér.
2010. júl. 23. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy sovány nő tényleg sokkal szebb mint egy kövér :(
2010. júl. 23. 21:23
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

Nekem kifejezetten tetszenek a nem kórosan kövér csak molett lányok. :P

A média sulykolja h csak a csontvázmodellek szépek.

2010. júl. 23. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

A szépségideál állandóan változik, régen a nőies volt a kívánatos

[link]

most épp az éhségkultusz korszakát éljük. Ne aggódj, ha nem vagy trendi, attól még lehetsz nagyon szép!

Ezt meg csak úgy érdekességként (szomorú, de igaz):

„Minél közelebb kerülnek a hatalomhoz a nők, annál több áldozatot és a testükre való tudatos odafigyelést követelnek tőlük. A szépség lesz a következő előrelépés feltétele a nő számára. Most már túlságosan gazdag vagy. Tehát nem lehetsz eléggé sovány.” Wolf 1999. 42.

2010. júl. 23. 23:13
 19/19 anonim válasza:
100%
Számomra már csak azért is vonzó egy soványabb lány mert a kövérség igénytelensegre utal. Persze, hogy ha nem betegség miatt van.
2018. jún. 30. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!