Mért tartják a férfiak undorítónak egy kövér nő látványát?
Honnan veszed hogy csak a FÉRFIAKAT taszítja és hogy csak a kövér NŐK látványa taszítja őket?
A kövér nők és férfiak látványa taszító a többi férfi és nő számára, ennek semmi köze nincs a nemekhez. Egyszerűen gusztustalan, csúnya, egészségtelen...
"Egyik nő ismerősöm például 65 kg és 160 cm(elég duci,talán 67 kg is megvan)"
- Igen, csak ez sehol sem kövér. A kövérség valahol 80 kg-nál kezdődne nála, vagy inkább még jóval afölött.
Én kövér vagyok és van párom, 4 és fél éve. Jó helyen kell keresni, sokan imádják a duci lányokat!
20/L
Nekem kifejezetten tetszenek a nem kórosan kövér csak molett lányok. :P
A média sulykolja h csak a csontvázmodellek szépek.
A szépségideál állandóan változik, régen a nőies volt a kívánatos
most épp az éhségkultusz korszakát éljük. Ne aggódj, ha nem vagy trendi, attól még lehetsz nagyon szép!
Ezt meg csak úgy érdekességként (szomorú, de igaz):
„Minél közelebb kerülnek a hatalomhoz a nők, annál több áldozatot és a testükre való tudatos odafigyelést követelnek tőlük. A szépség lesz a következő előrelépés feltétele a nő számára. Most már túlságosan gazdag vagy. Tehát nem lehetsz eléggé sovány.” Wolf 1999. 42.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!