Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarnának titeket ezek a dolgok? (folty. Lent)
Életemben csak 1 pasim volt és 2 fiúval smároltam , és még szűz vagyok. Nem vagyok plázacica kinézetű tip-top bomba csaj de azért kinézek valahogy , jól öltözködök bár többször sportosan, előnybe részesítem a sport cipőt mint a magassarkút. Nem vagyok az a fajta a lány aki pár szép szótól oda van egy fiúért, és ahhoz ,hogy elnyerje a "tetszésemet" nem elég pár betanult csajozós duma. Nem adnám senkinek sem könnyen a szüzességem. És nem vagyok az mai fajta aki egyfolytában piál , cigizik stb...
Fiúk titeket ez zavarna ? 16L
éés... a rossz tulajdonságok?
elvégre mindenkinek van olyan...
Szia!
Én 26 éves srác vagyok. Isten ments, hogy azt hidd, veled van a baj. Te értelmes lánynak tűnsz. Éretten gondolkozol.
Nem úgy, mint a mai legtöbb fiatal, akik a néphülyítő média áldozatai. Nyugi! A 20 as éveidben már fogsz találni normális férfit. Addigra kinövik az emberek a beléjük nevelt tévképzeteket. Felnőttként már távolabbról látja az ember a dolgokat. Rájössz, hogy amit eddig szégyelltél, azt nyugodtan kimondhatod, és miután kimondtad, már nem is tűnik olyan komolynak. Ráadásul természetes. És hogy mindenki ugyanazokkal a gondokkal küzd, és te is csak ember vagy. Hatalmas megkönnyebbülés:)
Imádom, ahogy a sok forever alone fiú rinyál, hogy mennyire ribäncok a mai lányok. Magatokra kéne előbb nézni. Hinnétek, vagy nem, a lányokat szinte egyáltalán nem érdekli a külső. A "ribäncokat" is inkább a személyiséged érdekli. Csak hát ugye ha egy betokosodott maradi nyomorék vagy, aki szerint baj, hogy 16 évesen már kétszer smárolt, akkor nincs min meglepődni.
Kérdéshez hozzászólva, teljesen átlagos, a lányok 60%-a olyan, mint amilyet leírtál.
Engem nem zavar, hogy ilyen vagy. Inkább tetszik. Ilyen lányt kerestem (és úgy néz ki megtaláltam bárki mondjon bármit). Én azt mondom, hogy egy lánynak/nőnek legyen tartása! Ne adja be a derekát könnyen, kelljen taposni érte, hogy "a tied legyen". És persze aki ezt tudja, és tartja, az nagy valószínűséggel érett gondolkodású is. Te is egy értelmes lánynak tűnsz, úgyhogy csak így tovább! Ne legyél tömeggyártmány!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!