Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szeretik a lányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik a lányos fiúkat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 09:49
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
76%
Aki férfi legyen féri. Nem egy (elnézést a kisebbségi jelzőért) meleges cicafiú..
2009. okt. 26. 10:16
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem!
2009. okt. 26. 11:45
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező szerintem olyan srácokra gondol, akik kifelé férfiasak, de ha például egy lány elkezd nekik az érzéseiről beszélni, akkor nem fapofával hallgatják vagy ócska poénokkal próbálják arrébb terelni a témát. Az érzelmekre való nagyobb nyitottság vagy az együttérzés jellemvonásai nem feltétlenül tesznek lányossá egy fiút.
2009. okt. 26. 11:55
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
igen szeretik!!! MOST már egyre inkább az a divat hogy az érzékeny, árnyékba nevelt ,lányos fiukra buknak! csak az a baj ,hogy nem tudják hogy egyre több a biszexuális fiu is , megint csak divatból!! hajrá lányok!! .-menjetek férjhez a biszexuális érzékeny lányos fiukhoz azt, puffantok egy nagyot!!!!! mikor benyögi a férjed , hogy a fiu is bejönnek neki... te meg gyerekeddel a melleden sírva szaladsz el a világból!!
2009. okt. 26. 12:20
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

én sem szeretem.

szerintem a fiúk sem szeretnének fiús barátnőt.

2009. okt. 26. 13:09
 26/31 anonim ***** válasza:
32%
Akkor én most beteg vagyok?
2009. okt. 26. 13:36
 27/31 anonim ***** válasza:
49%
Én jobban szeretem a fiús pasikat. De vannak csajok, akik odáig vannak az olyanokért, mint te. Pl azok, akik Danielle Steel regényeket olvasnak. Sztem ne csinálj magadnak ebből problémát.
2009. okt. 26. 17:06
 28/31 anonim ***** válasza:
ha nem külsőre gondolsz, akkor pl. olyanra, h sír, meg nyávog vagy ilyesmi?
2009. okt. 26. 19:01
 29/31 A kérdező kommentje:

Vágyok ölelésre, simogatásra, összebújásra, mint a lányok.

Szeretnék kéz a kézben sétálgatni egy aranyos lánnyal, egy szép parkban. Szeretnék virágot szedni neki a réten.

Szeretem a romantikus vígjátékokat, mint pl a Nász-ajánlat. :) Meg a komolyabbakat is, pl a Séta a múltba.

2009. okt. 26. 19:33
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki vagy! Biztos van olyan lány, akinek egy olyan fiú az álma, mint te. Sőt szerintem nagyon sok van. Pl.: azok nagy része is ilyenekre vágyik, akik szemétséget írtak.
2009. okt. 26. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!