Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem azt szeretni amit én mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem azt szeretni amit én mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány(15) aki a pop-ot szereti de én a dubstepet meg a DnB-t, megpróbáljam megszerettetni vele a DnB-t vagy hadjam és jó ha ő a popot szereti? 15/F
2013. júl. 26. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ki nem szarja le,hogy mit szeret?Egyáltalán nem az a fontos,hogy milyen zenét szeret.Ez a legjelentéktelenebb részlet.Hagyd!
2013. júl. 26. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

"Nem azt szeretni amit én"

Le fog kelleni állítani a motort!

Kocsi lerobbant, telefon igen?

2013. júl. 26. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy milyen zenét szerettek teljesen tökéletesen mindegy egy párkapcsolatban. Ajánlhatsz neki zenéket hogy neked ezek a kedvenceid hallgassa meg de ráerőltetni úgysem tudod. Ha nem tetszik neki hagyd. Én kőkemény metált hallgatok míg a barátom hasonló zenéket mint te és mégis remekül megvagyunk együtt :) 19/L
2013. júl. 26. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemis az csak félek hogy egy idő után(pl koncerten) nem lesz olyan jó az összhang
2013. júl. 26. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy. Na jó legyen feltételezett saját példám.

ha mondjuk lenne barátnőm és ő ki akarna menni egy Edda koncertre én tuti nem mennék, mert rámtör a depresszió az Edda számok vagy 90%-tól. Egyszerűen nem bírom ahogy a többi '70-es évekbeli magyar rockzenekart sem. Tudom az én ízlésem nagyon geil, de én inkább bírtam az olyanokat, mint Scatman, Eiffel 65, Ac Of Base, Dj Bobo, Dr.Alban... Na egy "normális rockrajongó" meg ilyenektől kap hányingert.

Szóval ha ég és föld a zenei ízlés akkor ott lehetnek bajom. Már a kocsiban is, hogy mit hallgassunk? Nekem van egy kész tracklistám minden utamra, de gondolom neki is lenne.

Szóval lehetnek bajok.

2013. júl. 26. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehetnek bajok de ilyenkor jön az a szó hogy kompromisszum. Egyébként meg koncertekre nem feltétlenül kell kísérgetni persze jó élmény az ha a pároddal együtt mentek koncertre de szakítási tényező ez semmiképp nem lenne.
2013. júl. 26. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

ugyan már.

a barátom hasonlókat is szeret, mint te, meg rap, meg mittudoménmiféle számomra(!!!) nem-zenének minősülő dolgokat. én meg rockot, többnyire, de gyakran némi klasszikust is. van néhány közös pont, igen, pl mindketten szeretjük Elvist, de Queennél például ő csak arra tud gondolni, hogy Mercury meleg... a zenét meg nem szereti. hihetetlen, tudom, de mégis. és együtt vagyunk, járunk. nem fogom erőszakkal elrángatni olyan koncertre, amit ő nem szeretne, és ő sem fog engem. tudod, vannak barátaink, akikkel mehetünk ilyen esetben. és megoldjuk. ebből nem csinál senki semmi ügyet. az a legkisebb gond...

2013. júl. 26. 12:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki :)
2013. júl. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!