Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Túlzás lenen ez első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Túlzás lenen ez első randin?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival és nagyon sokat beszélgettünk sajnos nem tudtunk találkozni mert volt egy kis gond.. De rá egy hétre megoldódott mindne első dolga az volt hogy találkozzunk és temérdek rózsaszirmokat szétszort apró kicsi mécsesekkel tele világította a szobáját és úgy mentem fel hozzályuk első talink volt nekem annyira tetszett ez a dolog mert tényleg nem egy mécses volt hanem legalább 150-200 db. és az egész szóba rozsaszirmokbol állt és ez első randira nem tulzás? Oké a beszélgetésünk már sokkal komolyabra fordult míg megismertem de akkor is első tali Tulzás vagy nem? Lányok ti örülnétek egy ilyennek?
2013. júl. 25. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
akkor biztos komolyan gondolja veled, örülnék hát,ki ne örülne ilyennek?!
2013. júl. 25. 14:00
 2/11 anonim válasza:
60%

"...és úgy mentem fel hozzályuk első talink volt nekem annyira tetszett ez a dolog..."

Látom neked már nagyon a lyukon járt az eszed.

3/11 anonim ***** válasza:
Első randin szerintem túlzás
 4/11 anonim ***** válasza:

Alapból nem mennék fel a fiúhoz se első talikor, se első randikor.

Túlzás volt, ez inkább évfordulóra lett volna egy jó ötlet.

2013. júl. 25. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Határozottan túlzás. Már önmagában az is, hogy első randi a lakáson van. Persze túlzás az is, hogy nem tudod leírni, hogy hozzájuk, tehát lehet, hogy pont egymáshoz valók vagytok. Ha neked tetszett a dolog, akkor nincs gond. De gondolom, annyira nem, különben nem tennéd fel a kérdést.
2013. júl. 25. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
*hozzájuk
2013. júl. 25. 14:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát volt egy 2 éves kapcsolata és aztán rá még egy komolyabb és megunta a r*bancokat nekem ezt mondta. És annyira megkedvelt hogy szerintem azt akarja hogy szerelmes legyek belé. Ez jó érzés meg minden de tulzásnak éreztem.
2013. júl. 25. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha túl kevés a figyelem az a baj... ha túl sok az a baj...
2013. júl. 25. 14:05
 9/11 anonim válasza:

Először a helyesírást kell megtanulnod, utána szerelmeskedhetsz!

32/F

2013. júl. 25. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez így elsőre engem valószínűleg lesokkolna.
2013. júl. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!