Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mért számít nektek a kor? Mért rágott be?! Nem értem.
Gyökerek vagytok. Kérdező, pacsi! ;)
Biztosan hatalmas tervei voltak a 18 éves ribizlinek, aki 1 hét után lefeküdt valakivel úgy, hogy azt se tudta hány éves. Nyilván, a női nem egyik érett, mintapéldánya volt, aki idősebb srácot érdemel.
Ne röhögtessetek már! :)
Egyszerűen ez a divat most, minden csajnak pár évvel idősebb pasi kell. Én személy szerint leszrom, ha kérdezik a koromat, úgy teszek mint ha meg se hallottam volna.
Nekem komoly kapcsolatra nem kell olyan lány, aki a személyim alapján dönti el, velem marad -e, ha meg lefeküdt velem, így járt, én jól éreztem magam, ő is, akkor nem értem minek kell azon a fránya 2 éven problémázni.
Azt magyarázza meg valaki, hogy miért utasítanak vissza az olyan lányok, akikkel komolyan gondolom, a korom miatt. Nem egy lány utasított már vissza azért, mert 15 éves vagyok, pedig hetek óta ismert, jól megvoltunk, randiztunk, már tudta hogy gondolkodok, hogy vannak terveim, céljaim, amikért teszek is.
Itt bukik az egész "a lányok korábban érnek" hülyeség.
Amíg szóba nem kerül a korom, minden jó, kinézik belőlem, hogy 18 vagyok, de ahogy elmondom, mi a helyzet, jönnek az "érettebb vagyok" dumával...
Na mindegy, maradnak a ribizlik...
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!