Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mért számít nektek a kor? Mért rágott be?! Nem
értem.
Nektek is sok eszetek van... de amúgy szerintem kamu.
2013. júl. 25. 01:00
2/11 A kérdező kommentje:
Normális választ!! Tisztelet a kivétel... Lehet esélyem még nálla?
:D szegény csaj.. Szerintem én is pofon csaptalak volna. Én 19 vagyok, szóval ha lefekszem egy velem egykorú, vagy mondjuk egy 18 éves sráccal, az teljesen oké. De ha kiderülne, hogy csak 15 volt.. Az imádott kisöcsém annyi! Tuti, hogy ezek után rád se bírnék nézni.
2013. júl. 25. 01:04
Ha a csaj emiatt pofánvág, akkor ő egy ribi.
Ha egy hét után lefekszik veled egy csaj, miközben a korod sem tudja, akkor újfent annyit mondok: ribi.
Ha te azt hiszed, hogy 15 évesen érett vagy komoly kapcsolatra (mint ahogy egyébként sajnos a 18 évesek nagy része sem), akkor te naiv, és butus vagy, és még sokat kell tapasztalnod.
Azok a fiúk, akik 14 éves lánykákat dugnak azok meg erkölcstelen balfékek.
Értem?
2013. júl. 25. 01:06
5/11 A kérdező kommentje:
De mért baj ha 15 vagyok?!
Hát én elmondom neked kedves barátom hogy egy 14 éves lány 18 éves fiú kapcsolatban mindkettőjüknek célja van. A 14 éves lány kapcsolatra vágyik és hú de menő a 18 éves, egy 18 éves srác meg talán azért jár vele mert ki akarja használni vagy ha nem akarunk ilyen pesszimisták leni simán járhat vele. Ám köztudott hogy a férfiak később érnek egy 18 éves lánynak merőben másabbak a céljai mint egy 15 éves fiúnak míg neki a számítógépes vagy esetleg szabadidős tevékenységek szórakozás jár az eszében addig az idősebb lányok már komolyabb terveket szövögetnek a jövő felé ígyhát igazából értelme sok nem lenne a kapcsolatnak.
2013. júl. 25. 01:08
7/11 A kérdező kommentje:
és 3 kib**szott év ennyit számít?!!
Ebben a korban igen a 3 ki*szott év igen is marha sokat számít.
2013. júl. 25. 01:13
Sztem ez sok mindentől függ. Az is meglehet hogy a képébe hazudtál vagy titkoltad az igazat (csak azt már nem írtad le), amikor 18-nak nézett és gondolom ezt megemlíthette, ha ennyire biztosan állítod hogy annyinak nézett.
Akkor barátocskám bizony megérdemelted.
Még ha őszintén bocsánatot kérsz lehet némi esélyed. De sztem kiábrándult ettől eléggé a kis csaj, nehéz lesz újra bízni benned. Kéz és lábtörést!
Az a lényeg vondd le belőle a tanulságot.
"Okos ember más hibáján tanul, a hülye a sajátjából se."
26 F
2013. júl. 25. 01:15
én is kiakadnék, ha annyi évesen egy 15 évessel fekszek le... omg... az még gyerek!!!!
2013. júl. 25. 01:27
Kapcsolódó kérdések: