Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki veszi a bátorságod hogy rátok írjon mindenkivel elbeszélgettek vagy csak azzal aki bejön?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 22:50
1/11 A kérdező kommentje:
*bátorságot
2013. júl. 23. 22:51
3/11 anonim válasza:
én mindenkivel, max ha később látom h nyomul, de nincs nálam esélye akkor gáz vagy nem, le szoktam tiltani :) ez így neki is jobb sztem :) habár volt aki még ez után is próbálkozott sima üzenetben :D
20L
5/11 anonim válasza:
Általában mindenkivel, hogy ne sérttsek meg senkit de az is fontos mit ír az illető.
7/11 anonim válasza:
Mindenkivel. Max ha később előjön a paraszt megszakítom a kapcsolatot
8/11 anonim válasza:
Nem mindenkivel. Akik alpári , paraszt hangnemben írtak azoknak nem is érdekelt a külseje, ott visszaírás sem volt.
Aki normálisan írt azzal elbeszélgettem, max nem lett semmi belőle.
19/L
9/11 anonim válasza:
Én csak azzal aki bejön. Nem akarom tévhitekbe kergetni hogy van esélye miközben nincs.:) Volt egy srác aki élőben rám nézni nem mert, buliban persze ittasan játszotta nekem a fejét, beszéltem vele 1-2 szot és már a kapuig hazakisért kb jött volna be ez miatt...:// szval... én elövigyázatos vagyok nem akarom hogy átértékeljék amit csinálok :)
18L
10/11 anonim válasza:
"Veszi a bátorságot?" Hát nem vagyok én olyan túl félelmetes jelenség, hogy bátorság kelljen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!