Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! Kocka has vagy izmos karok?
Figyelt kérdés
Nektek melyik jön be igazán? Vagy mindkettő kell nektek? 17/F2013. júl. 24. 22:42
11/26 anonim válasza:
"...izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy..." :D
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális kommenteket!
2013. júl. 24. 22:49
14/26 anonim válasza:
Hülyén néz ki, ha például kidolgozott a hasad, a karod meg 0. Ha edzel, edz mindenhova (comb,vádli,hát,..). 18L
15/26 anonim válasza:
Én inkább a karra szavazok. Az nem olyan gáz, ha van egy kis pocakja, de mikor magához húz, szeretem érezni, hogy egy férfi ölel, és nem egy kisfiú
19/L
16/26 anonim válasza:
Neked formás fenék vagy formás mell kell egy lányon?
BTW én nem a hasába vagy a karjába szeretek bele a pasiban.
18/26 anonim válasza:
Egy ősi dakota közmondás szerint: Vékony csávón a kockahas annyit ér, mint kövér nőn a nagy mell.
19/26 anonim válasza:
Kockahas.!!:) Nekem nagyon tetszik, ha egy fiúnak izmos, kiedzett felsôteste van (izmos has, mellkas, vállak, karok).
Szóval az lenne a tökéletes, ha mind a kettô meglenne.
16/L
20/26 anonim válasza:
Haha, sírtok itt a genetika miatt! Örülnék én, ha kis girnyó lennék. Azzal szerintem könnyebb dolgozni. Én meg itt szívok 178cm/59-60kg-val, annyira szr a testzsírszázalékom. Még fogyok pár kilót, és elfúj a szél. Viszont ha nem fogyok, esély sincs a kockahasra, mivel van egy kis pocakom. A karommal, hátammal, mellkasommal nincs baj, de rohadt gagyin néz ki az izmos váll, mellkas, pocakkal. A kicsit hurkás combról ne is beszéljünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!