Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok az örök érvényű szlogen és vérkomolyan veszitek, hogy csak az a jó pasi, akire fel tudtok nézni?
én amiatt nem nézek fel senkire, hogy többet keres nálam....
a páromra azért nézek fel pl. mert nagyon talpraesett, jó helyzetmegoldó képessége van, őszinte, egyenes ember, az értékrendje is becsülendő.
Tudod, én pontosan ezt teszem. De én az átlagnál intelligensebb vagyok (az agyammal is keresem a kenyerem), és van házam, autóm, fenn tudom tartani magam nőként.
Tehát ez alapján keresek hozzám hasonlót: okosat és hasonló egzisztenciájút.
Amúgy igen, szeretnék felnézni a partneremre, de nagyon sok minden miatt fel lehet nézni egy férfira, nem csak a fentiek miatt. Pl. azért, ha vannak céljai, amikért képes és hajlandó küzdeni is.
Általában ha szerelmesek vagyunk valakibe, arra felnézünk, csodáljuk. Attól függetlenül, hogy nem biztos, hogy milliomos. Látunk benne valami többet, amit más nem is biztos, hogy meglát.
Én például nem tudok csak azért felnézni valakire, mert milliókat keres. Nem akarok képmutató lenni, az életben fontosak az anyagiak is, de attól még nem biztos, hogy valakit tudok tisztelni, csodálni, mert jól keres.
Felnézek a páromra, mert talpraesett, magabiztos, találékony, ügyes, amikben én kevésbé vagyok jó. Ő felnéz rám, mert szerinte kedves vagyok, odaadó, jószívű, nőies, házias (más kérdés, hogy én nem látom magam ilyen jónak). Kölcsönösen felnézünk egymásra, mert olyan dolgokban is, amikben az egyikünk alapból ügyes, a másikunknak meg nehézkesen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!