Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak akkor jövök össze lányokkal ha szarok rájuk? Miért nem lehet nyomulni? Abban mi a gáz? Miről szól ez az egész?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
a legtöbb nő szereti ha a mellére szarsz. erre nincsen magyarázat. ;-D
2009. okt. 22. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ere csak azt mondom, h a pasiknak meg kell adni a lehetőséget h udvaroljanak! Ha egy lány rámenős, akkor kevésbé fogja értékesnek tartani a srác, mégpedig azért mert nem kellett harcolni érte. Barátom mindig azt mondja azért szeret engem ennyire mert nem adtam könnyen magam, nem voltam rámenős, hagytam hagy udvaroljon, h úgy érezze h ő hódított meg, közbe én már rég kinéztem őt magamnak, de ez mellékes:)

nem jó csajokkal jössz össze, azt fogod igazán értékelni akiért "megküzdöttél".

2009. okt. 22. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ez így van,sajnos,csak nálunk nőknél fordítva(legalább is nálam,ez van,ezt tapasztaltam).Azért a pasiért vagyunk odáig,aki szarik ránk,és akinek meg kellenénk,az nem kell nekünk! Ez van sajnos,én se értem,h,miért,én is kíváncsi lennék rá,hogy miért van ez!Ez valami pszichés dolog lehet,ha jobban belegondolunk,így érzem,én is így vagyok vele!
2009. okt. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!